Back to Nature Yoga

'Yoga in het wild'

Laat jezelf weer helemaal op door yoga te beoefenen in en met de natuur!

Kom lekker meedoen en op blote voeten bewegen. Pauline neemt je mee in een serie yoga houdingen en helpt je om te re-connecten met de natuur en met jezelf om vervolgens weer helemaal opgeladen het festivalterrein te betreden.

We zullen ons extra gaan richten op houdingen in verbinding met de aarde, de grond, maar ook met de natuur geluiden om ons heen en het zand tussen onze tenen.

Een bijzondere ervaring en geschikt voor iedereen! Neem je handdoek mee.

----

Pauline is oprichtster van Soulsupyoga en fanatiek yogi, sup'er en danseres. Opgegroeid op blote voeten op het strand van Wijk aan Zee wil ze graag anderen laten ervaren hoe gemakkelijk en vooral ook lekker het is om yoga in de natuur te doen. "Sinds ik aan yoga doe ben ik veel blijer en is mijn zelfvertrouwen flink gegroeid. Tijdens mijn lessen maak ik een combinatie van yoga met natuur om nieuwe energie op te wekken."

Soulsupyoga is het eerste sup en yoga retreat in Nederland met een Lodge aan het strand van Wijk aan Zee. Gasten kunnen hier terecht voor een 5 daags sup of yoga retreat of voor losse workshops.