Wil jij je steentje bijdragen aan een duurzamer festival door langer uit te slapen? Dat kan! Voor een prikkie bezit jij op MadNes een echte KarTent die 's ochtends donker en koel blijft en achteraf wordt gerecycled. En het mooiste is: hij staat ook gewoon voor je opgezet als je aankomt! Nog meer? Oh ja! Als je een tent bestelt, brengen ze deze naar het festival! Dit betekent dat je niet langer zorgen hoeft te maken over het vervoer van je tent. Het enige waar je over hoeft na te denken is je tandenborstel. (Theoretisch gezien, je hebt ook andere dingen nodig ..) De tent is geschikt voor twee personen, en natuurlijk is er ook plaats voor al je spullen.

Het karton zorgt voor een eenvoudige recycling van de tent: na het festival kan de tent direct naar de recycling van de papierindustrie, zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt om wc-papier, schoolboeken, schoenendozen of andere dingen van te maken! Naast dat de tent recyclebaar is, kunnen ze hem ook makkelijk voor je bedrukken!    

Kartent is een van de vijf projecten van Voor De Wereld Van Morgen die dankzij ASN Bank op MadNes kunnen staan. Het mooie is dat hij nu al te bestellen is via de webshop van Kartent.