Sinds 2010 verrast The Daily Indie zijn volgers op allerlei manieren met nieuwe muziek, events en verhalen. Onder meer door single- en albumreviews, nieuws, interviews, livereviews tot en met reportages, columns, mixtapes, features en longreads.

De website, video’s, events en radioshows zijn een muzikale schatkaart in tekst, beeld en geluid. Met een enthousiast team maken wij dagelijks journalistieke verhalen over nieuwe muziek die je nergens anders vindt. The Daily Indie richt zich niet op snelle hypes, maar op artiesten, festivals, poppodia, boekers en labels waarvan wij vinden dat deze gehoord moeten worden en die in onze ogen meer aandacht verdienen.

MadNes Krant:
Iedere festivaldag wordt er door The Daily Indie een MadNes krant gemaakt en verspreid. Blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes en geniet extra van je bakje koffie ‘s ochtends.

Leuk toch? Wat nog leuker is dat je de mogelijkheid hebt bij te dragen aan de MadNes-krant. Denk aan het schrijven van stukken, fotografie en een tekening of illustratie. Je kunt er helemaal loos gaan.