Barnyard Tea maakt dansbare, rauwe bluegrass. Met stijl, klasse en een vleugje rock & roll hebben ze een geheel eigen benadering van Amerikaanse traditionals. De drie blonde mannen arrangeren hun repertoire rondom solide samenzang en authentieke instrumenten zoals mandoline, banjo, dobro, gitaar en contrabas.

De opzwepende muziek van Barnyard Tea nodigt uit tot dansen, of op zijn minst denken aan dansen, maar de heren laten zich zo nu en dan ook van hun gevoelige kant zien met betoverende meerstemmige ballads. Dus pak je cowboyhoed en klap en stamp mee op de wervelende muziek van Barnyard Tea!

Edin Najetovic, Frank de Boer en Joost Abbel begonnen Barnyard Tea in 2012 vanuit hun gedeelde passie voor bluegrass en rootsmuziek. Al snel viel de band op in de kleine podia van hun thuisstad Amsterdam. De rest van het land en Europa lonkten. Sinds de zomer van 2012 gaven ze meer dan 150 shows in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Italië.

In 2012 brachten ze ook hun eerste EP uit. In 2014 zag de tweede EP ‘Bluegrass Christmas’ het licht tijdens een uitgebreide kersttour, met onder andere twee shows bij de wereldberoemde kerstmarkt naast de Kölner Dom. Blijf op de hoogte en volg Barnyard Tea op Facebook.
 

Datum: 
zaterdag 08 jul - 14:30
Website: