Salsa dansen en latin feestjes worden steeds populairder in Nederland. Je kunt bijna elke dag van de week ergens dansen. Wil jij ook schitteren op de dansvloer, maar kun je nog niet (goed) salsa dansen, kom dan naar de MadNes salsa clinics! De basics zijn absoluut niet moeilijk en dansen is een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. De clinics zijn op beginners niveau. Na een uur kan jij de basispassen salsa dansen, zowel solo als met een danspartner. Let op: Geen partner vereist en geen speciale kleding of schoenen nodig!

Vanwege het 10-jarig bestaan van MadNes pakken we dit jaar extra uit. We dansen in de nieuwe en sfeervolle feesttent. Daarnaast heeft elke clinic een eigen thema met bijpassende muziek. Nadat je de basis onder de knie hebt, leer je (met partner) een figuurtje dansen dat bij dit specifieke thema past. Elke clinic is dit jaar dus uniek.

Vrijdag 7 juli 2017
Clinic 1: Salsa Moderna: Leer de klassieke salsa danspassen op moderne muziek van bijvoorbeeld Beyonce, Adele, Sting enz.
Clinic 2: Salsa Cubaans: Kom lekker swingen op originele cubaanse salsa muziek. Bailar!

Zaterdag 8 juli 2017
Clinic 1: Salsa Toppers: Nee, dus niet Gerard, Jeroen en René, maar een salsa clinic op de muziek van topartiesten uit de salsa wereld: Marc Anthony, Juan Luis Guerra, Enrique Iglesias, Victor Manuel etc.
Clinic 2: Salsa Michael Jackson style: Salsa met Michael Jackson muziek, kan dat? Jazeker! Schrijf je in en don’t stop ‘till you get enough!

Zondag 9 juli 2017
Clinic 1: Salsa Jazz: Wil je lekker bewegen, maar wel een beetje relaxt? Kom dan naar deze clinic met sfeervolle salsa jazz tunes. Ook geschikt voor nachtbrakers.
Clinic 2: Salsa Romantica: In deze clinic draait het om aandacht voor je danspartner. Heb je even weinig tijd voor elkaar gehad? Met deze clinic maak je dat meer dan goed. Of kom met je nieuwe vriend(in) van MadNes.

Docenten
Edwin en Anuska dansen salsa sinds 2013 en zijn beiden ervaren docenten. Edwin staat voor het derde jaar op rij op MadNes en geeft met enthousiasme, humor, betrokkenheid en veel gevoel voor ritme les. Anuska heeft een swingende en soepele dansstijl, die ook voor beginners goed te volgen is. Gevoel voor sfeer en persoonlijke aandacht maakt haar tot een ontspannen docent.

Iedereen kan leren dansen, en het belangrijkste is niet dat je alles perfect doet maar dat je er plezier in hebt. Tot gauw op de clinics!