Op camping StruupOord is de campingwinkel van onze vrienden van Eventcamping te vinden. In deze campingwinkel kun je terecht voor al je kampeerspullen, verzorgingsproducten en andere levensbehoeften zoals vers fruit en drinken. Ze hebben aan alles gedacht zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het genieten van het festival. Er wordt een grote hoeveelheid producten aangeboden en daarnaast nog een aantal diensten om je festivalervaring zo zorgeloos mogelijk te maken.

Nu al je ontbijt bestellen via de ticketpagina?
Op vrijdag, zaterdag- en zondagochtend regelen we een ontbijtje voor maar € 9,90 per ontbijtje! Een ontbijt tasje om de dag goed te beginnen, zoals een croissantje, sinaasappelsap, yoghurt met topping, beleg, fruit en verse jus d'orange. Je kunt het ontbijt bestellen via onze ticketpagina zodra de kaartverkoop van start is.

Een tent huren die al opgezet is zodra je aankomt?
Geen zin een tent mee je sjouwen? Huur dan een volledig ingerichte tent via Eventcamping zodat je zeer relaxt je weekend kunt beginnen. Binnenkort volgt meer info.

Festival apotheek 
Kom je erachter dat je je tandenborstel bent vergeten of word je wakker met een enorme koortslip? Of was dat ene biertje net eentje te veel en zit er een hamertje in je hoofd? Geen zorgen, in de campingwinkel zijn diverse producten te koop die je weer stralend op weg helpen.   

Luchtbed opblaas service
Geen zin om meteen te gaan zweten als je op de camping aankomt? Laat je luchtbed bij ze opblazen en je bent direct klaar om te feesten.   

Telefoon oplaad serve
Bang dat je je vrienden niet meer kunt tweeten, facebooken of whatsappen? Kom dan je telefoon opladen in de campingwinkel. Je kunt je telefoon veilig bij ze achterlaten en hem weer ophalen als hij opgeladen is.   

Openingstijden  
Donderdag: 12.00-01.00 uur 
Vrijdag, zaterdag en zondag: 08.00-01.00 uur 
Maandag: 08.00-11.00 uur