CAMPING WINKEL
Op camping StruupOord is de campingwinkel te vinden. In deze campingwinkel kun je terecht voor al je kampeerspullen, verzorgingsproducten en andere levensbehoeften. Ze hebben aan alles gedacht zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het genieten van het festival. Er wordt een grote hoeveelheid producten aangeboden en daarnaast nog een aantal diensten om je festivalervaring zo zorgeloos mogelijk te maken. Betalingen uitsluitend met je chip bandje, er zijn oplaadautomaten aanwezig op de camping waar je je chip bandje kunt opwaarderen.

NU AL JE ONTBIJT BESTELLEN VIA DE WEBSHOP
Op vrijdag, zaterdag- en zondagochtend regelen we een ontbijtje in de tent/op het luchtbed voor maar € 8,00 per ontbijtje! Een ontbijttasje om de dag goed te beginnen, zoals een warm croissantje, sinaasappelsap, yoghurt met topping, beleg, fruit en uiteraard een hete kop koffie of thee.

FESTIVALAPOTHEEK
Kom je erachter dat je je tandenborstel bent vergeten of word je wakker met een enorme koortslip? Of was dat ene biertje net eentje teveel en zit er een hamertje in je hoofd?
Geen zorgen, in de campingwinkel zijn diverse producten te koop die je weer stralend op weg helpen.

LUCHTBEDOPBLAAS SERVICE
Geen zin om meteen te gaan zweten als je op de camping aankomt? Laat je luchtbed bij ze opblazen en je bent direct klaar om te feesten.

TELEFOONOPLAAD SERVICE
Bang dat je je vrienden niet meer kunt tweeten, facebooken of whatsappen? Kom dan je telefoon opladen in de campingwinkel. Je kunt je telefoon veilig bij ze achterlaten en hem weer ophalen als hij opgeladen is.

Klik hier voor het gehele assortiment van 'Campingstore StruupOord'.
Klik hier voor de ontbijtdeal