Sector 9 is het het oudste en meest gespecialiseerde longboard/skate merk ter wereld. Sinds 1993 maken zij vanuit hun eigen Fabriek in californie boards voor cruisen, poolskaten, downhillen, freestylen  etc. etc.

Op MadNes zal er een testcenter aanwezig zijn waar mensen na inlevering van hun ID gratis de verschillende type boards kunnen testen. Van kleine cruisers tot aan old school pipe decks en van relaxte pintails tot aan flexibele droptroughs en dat allemaal in Topkwaliteit. Nog niet zo’n crack ? No worries, er is ook zat beschermmateriaal aanwezig. Alvast checken wat voor boards je tegen kan komen? Check hun website hier

Catch Surf is het merk dat het surfen op softboards  wereldwijd weer cool heeft gemaakt. Onder aanvoering van world-class surfers zoals Jamie O’Brien en Kalani Robb is er een jaarlijkse collectie ontwikkeld waarbij het surfgemak,  het plezier en  de veiligheid voorop staat . Volop fun dus met  alle soorten softboards in felle kleuren, genoeg volume, met mega vette prints aan de onderkant en afhankelijk van je niveau met harde of zachte vinnen.

Van ultrakorte shorebreakboards tot aan performance Fishes en van relaxte malibu’s tot aan de megadikke Longboards. Catch surf zal op MadNes aanwezig zijn met een compleet Testcenter waar  je tegen inlevering van een ID een boardje mee krijgt om dat wat je in de surflessen geleerd hebt verder te oefenen of gewoon super veel plezier te hebben met je vrienden / vriendinnen. Wil je zien wat er zo al mogelijk is op de boards? Check dan hier hun website!