Beste MadNes vrienden,

We gaan met enorm veel energie en positiviteit de zomer tegemoet! Met onze nieuwe datum op 27, 28 en 29 augustus denken we dat we een grote kans hebben dat we straks weer kunnen genieten op MadNes als vanouds! Ook al is er in deze tijd veel onzeker, één ding is meer dan zeker: we hebben er ongelofelijk veel zin in! De voorbereidingen zijn daarom ook in volle gang en we zijn van plan er de vetste editie tot nu toe van te maken.

De kaartverkoop zal dit jaar iets later beginnen dan jullie gewend zijn, namelijk op 29 mei. Lees daarover meer op onze ticketpagina

We krijgen soms de vraag of je straks op MadNes ook kunt komen als je niet gevaccineerd bent. We wachten nu op wat er deze zomer mogelijk is vanuit de overheid en welke regels er zullen gelden. We kunnen het ons voorstellen dat je wellicht met een vaccinatie of met een negatieve uitslag van een sneltest aan het festival kunt deelnemen. Maar concreet kunnen we hier nog niets over zeggen en wachten we op de richtlijnen vanuit de overheid. Als hier meer bekend over is zullen we dit uiteraard delen.

Ook willen we iedereen enorm bedanken voor alle support en positieve berichten van de afgelopen tijd. Zonder jullie geen MadNes!