Ja hoor, ook dit jaar staat DERM weer te knallen op MadNes met een Silent Disco. En dan nu met het thema Jungle! Alles en iedereen wordt in het thema versierd, dus laat die innerlijke Tarzan of Jane naar boven komen en ga los de DJ’s AFKE, Nomaraho, Tijn Bruinier, Kingsley en SAM.

Op de vrijdag gaan ze beginnen met heerlijke house en disco muziek, natuurlijk sluiten ze de avond goed af met het welbekende hitjes uur! Schreeuw je longen uit je lijf tijdens dit foute uurtje, niemand die je toch kan horen met al die koptelefoons.

De zaterdag pakken ze uit met goede techno en organiseren ze een Rave Battle! Wie durft de strijd aan? De beste techno DJ wint namelijk een prachtige prijs! Loop even langs de Silent Disco tent en geef je op! 

De vrijdag en zaterdag zijn we natuurlijk al helemaal los gegaan, dus zondag houden ze het iets rustiger met chille indie/tropical/beach house muziek, waar je natuurlijk wel nog lekker op kan viben. Want ja dat is waar DERM het beste in is; shredden, viben en feesten.

DERM is de Amsterdamse studentenboardsportvereniging! De 500 actieve leden hebben allemaal een passie voor of het sporten, of het viben, of het feesten en de gezelligheid, of natuurlijk dit allemaal bij elkaar. Dat is ook waar DERM voor staat, een studenten vereniging zonder verplichtingen, waar de leden het voor het zeggen hebben, die gek is, anders, sportief, duurzaam, vega, spontaan, reislustig, ongeorganiseerd, chill, avontuurlijk en vooral heel erg gezellig! 

Dus ook hier op MadNes gaat DERM weer uitpakken met de Silent disco. Ze zien jullie allemaal heel erg graag helemaal los gaan!