Ja hoor, ook dit jaar staat DERM weer te knallen op MadNes met een Silent Disco. En dan nu met het thema Tropical Hawaï! Alles en iedereen wordt in het thema versierd, dus laat je welkom voelen in de chille vibe en de prachtige bloemetjes die de tent als Hawai aan laat voelen. 

Op de vrijdag gaan ze beginnen met heerlijke house en discomuziek, en zullen de laatste uurtjes vervuld worden met al je favoriete hitjes! Schreeuw je longen uit je lijf tijdens dit foute uurtje, niemand die je toch kan horen met al die koptelefoons.

Op zaterdag beginnen ze vanaf 16:00 met wat funky techno om in de stemming te komen, en zal het steeds meer losgaan met echte techno vibez. Kom vooral langs om jezelf naar een ander universum te transporteren en heerlijk te dansen met je mede MadNes maten.

De vrijdag en zaterdag zijn we natuurlijk al helemaal losgegaan, dus zondag houden ze het iets rustiger met chille tropical housemuziek waar je natuurlijk wel nog lekker op kan viben. Want ja dat is waar DERM het beste in is; shredden, viben en feesten.

DERM is de Amsterdamse studentenboardsportvereniging! De 500 actieve leden hebben allemaal een passie voor of het sporten, of het viben, of het feesten en de gezelligheid, of natuurlijk dit allemaal bij elkaar. Dat is ook waar DERM voor staat, een studenten vereniging zonder verplichtingen, waar de leden het voor het zeggen hebben, die gek is, anders, sportief, duurzaam, vega, spontaan, reislustig, ongeorganiseerd, chill, avontuurlijk en vooral heel erg gezellig! 

Dus ook hier op MadNes gaat DERM weer uitpakken met de Silent Disco. Ze zien jullie allemaal heel erg graag helemaal losgaan