Ripstar is een action sports reisorganisatie in Amsterdam. We organiseren het hele jaar door unieke surf, snow & kite reizen door heel Europa. Bij de reizen staat de deelnemer altijd centraal en gaan we voor een unieke beleving, waarbij de sport altijd op nummer één staat. Het liefst delen wij onze stoke voor boardsports met zo veel mogelijk mensen, maar wel altijd met respect voor mens, natuur en het materiaal.

In de zomer organiseert Ripstar elf verschillende surfcamps in Europa, waarvan twee speciaal voor volwassenen, in het Franse Le Pin Sec en in het Spaanse Oyambre. We hebben speciale surfcamps voor iedereen van 25 jaar en ouder. Ripstar organiseert ook speciale kitereizen voor volwassenen, in 2023 in het Italiaanse Sicilië, Denemarken en op de Nederlandse Waddenzee. Onze deelnemers zijn met name twintigers en dertigers die enthousiast zijn over boardsports. Of je nu nou voor het eerst wil kennismaken met de sport als beginner, of je al ervaren bent - iedereen is welkom! 

Tijdens MadNes komt er een ervaren Ripstarteam speciaal naar Ameland om de intermediate surfer te voorzien van nieuwe skills. Dus kun jij een golf links en rechts uit surfen en ben je toe aan een Bottom turn. Schrijf je dan in voor deze clinic in juni.. 

Meer weten over Ripstar? Bekijk alle reizen via ripstar.nl.