De ferrari onder de kartonnen dozen, de prins van kartonland: de KarTent is de festivaltent gemaakt van 100% karton! En sinds jaar 1 ook op MadNes! 

De KarTent is niet zomaar een tent: Hij is volledig recyclebaar en helemaal gemaakt van karton! Hij staat voor je klaar als je op het festival aankomt! Speciaal ontworpen voor de festivalomgeving en ideaal geschikt voor 2 personen! 

Omdat de tent van karton is, kan je er ook prima op schilderen! Zorg dat je tent de mooiste op de festivalcamping is of verbaas je buren met je ludieke teksten! 

Anders dan andere tenten blijft onze tent donker en koel in de ochtend, zodat je je festivalkater lekker uit kan slapen zonder daarbij door het enthousiaste ochtendzonnetje gestoord te worden! Dat betekent dat je weer volop energie kan tanken om nog een festivaldag hard te gaan! 

Heb je thuis geen luchtbedjes en slaapzakken of geen zin om ze mee te nemen? Geen probleem, wij hebben het voor je! Je kunt ze bij ons bestellen, en wij zullen zorgen dat ze klaarliggen als je bij je tent aankomt. Zo komt ‘t wel heel dicht in de buurt van een hotel! 

Kijk hier binnenkort voor meer info over het bestellen van je Kartent.