Wie zijn wij?
KiteSpot is een samenwerking tussen Henk en Leon. Twee jongens met een droom.

Al heel wat jaren geven we kitesurfles op Ameland. De hele zomer van zonsopgang tot na zonsondergang, met de surfplank op het strand. Kitesurfen is onze passie, niet is leuker dan je passie over te dragen aan een ander! Heerlijke zomers op een fantastisch mooi eiland, bijna geen tijd om 's avonds op de terrasjes te zitten want we waren moe maar voldaan. Lagen vroeg in bed; morgen weer een nieuwe stranddag!

Als er ergens in Nederland een briesje staat, dan zijn de waddeneilanden de eerste die daar van profiteren. Dat hebben we geweten, spierpijn overal.
Wind uit het Noorden, Zuiden,Oosten,Westen. Het maakt allemaal niet uit. Op Ameland kunnen we kitesurfen met elke windrichting. Op de zeekant, of op de wadkant.

Onze droom is om op Ameland zomers te beleven die je nooit vergeet. Wij hebben er al een paar op zitten. Met Kitespot willen wij jou ook zo'n ervaring geven. Door je mee te nemen op kite-avontuur. Genieten van Ameland, terwijl je een fantastische sport leert!

Wat doet KiteSpot tijdens MadNes
Tijdens MadNes zullen deze enthousiaste kite leraren jullie ondersteunen bij de eerste lessen van het kitesurfen. Met grote peak kites worden de eerste stappen genomen om tot het water te komen. 

Altijd al willen kitesurfen? Schrijf je in vanaf 12 juni.