Outdoor Ameland heeft er een broertje bij!!!   

KlimAmeland 
Ons klimpark bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk: een hoogteparcours op 3 meter en 6 meter hoogte, een zipline van 160 meter lang en een vrije val van maar liefst 9 meter hoog! Kom klimmen en klauteren in ons nieuwe klimpark!

Ga over alle hindernissen, waarbij de ene nog uitdagender is dan de andere. Heb je dit allemaal gedaan? Vlieg dan 160 meter door de lucht op onze zipline! Dat is echt iets wat je gedaan moet hebben!

Ben je een echte durfal!

Ben je een fanatieke klimmer of wil je gewoon iets anders dan hebben we veel leuke activiteiten voor je. Zo kun je via onze starttoren hele leuke activiteiten doen. Kom bij ons wandklimmen, abseilen en zippen! Dan hebben we ook nog een vrije val waarbij je als een soort bungee-jump naar beneden springt! Zeker niet voor iedereen!

Gecertificeerde instructeurs
We beginnen altijd met een duidelijke uitleg van een van onze gecertificeerde instructeurs. Hierna krijg je een veiligheidsuitrusting aan en kun je vrijwel direct de hoogte in! Dit is een activiteit waar nog lang over nagesproken zal worden!

Klimmen bij Klim Ameland is iets wat je gedaan moet hebben