Kun jij ook niet wachten tot MadNes 2018? Kom dan feest vieren op de MadNes Pre-Party in de Melkweg Amsterdam op 24 maart. Met onder andere The Cool Quest, Mamihlapinatapai en Convoi Exceptional.

The Cool Quest 
Met een funky bas, jazzy piano, een flinke dosis synths en dikke raps verovert The Cool Quest het podium. Spring mee met deze helden!

Mamihlapinatapai 
Pak acht muzikanten, heel veel lettergrepen en een mix van latin, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en cumbia bij elkaar en je hebt de Spaanse ‘cocktail de fiesta’ genaamd Mamihlapinatapai!

Convoi Exceptional
Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende dampende energieke improvisatieklanken en pompende live beats. Rock en Roll in har(d)t en nieren.

't Vlaggenschip
Hip-Pop met een nodige bak enthousiasme, pallets shandy en schijt aan dingen. Slecht gaan op Safari, huilen als een man of Nespresso-cups inhaleren, geen onderwerp is te gek. 

Tussen de bands door draait DJ Guzz de lekkerste soul, funk en reggae platen. Dit jaar kunnen we lekker in de Melkweg blijven hangen, want na de bands gaat het MadNes festijn nog even door met de hits van Baltic Bastian!

De presentatie wordt verzorgd door niemand minder dan onze grote vriend Johan Schoterman. Ook is Je Suis Energy van de partij met een heleboel rariteiten. Dat wordt mooi!

Trouwens, er zijn deze avond ook kaartjes voor MadNes 2018 te winnen. En van de Melkweg krijg je ook nog je lidmaatschap cadeau als je aanwezig staat op dit Facebook event! Heerlijk toch?

Tot 24 maart,

Sjors, Steven, Danny, Floris & Symen

Datum: zaterdag 24 maart 
Aanvang: 19.30 | Start eerste band: 20.00 
Entree: € 12,00 (gratis voor Melkweg jaarleden) 
Tickets: Klik hier

Check ook de website van de Melkweg voor meer info.