Voordat we met zijn allen op Ameland met de voeten in het zand staan, mogen we bij onze vrienden van de Melkweg alvast heerlijk feest vieren op de MadNes Pre-Party. Bereid je voor op een bomvolle avond met España Circo Este, Jack And The Weatherman, Starfish en nog veel meer. 

España Circo Este
Het energieke viertal España Circo Este vliegt over het podium met hun weergaloze tango-punk: een mix van reggae, balkan beats, hiphop en punk.   

Jack And The Weatherman
Dit vrolijke folk/pop duo uit Haarlem brengt je al snel in zomerse sferen. Laat je meeslepen door de aanstekelijke liedjes van Jack And The Wheaterman! 

Starfish
Reggae-punk met een tropisch randje en een explosieve show. Kom lekker op tijd om te zien hoe deze mannen de avond openen. 

Mr. Skolnick komt met zijn orgelcheese met vleugje trash de hal van de Melkweg uit zijn voegen laten barsten. Zin in een paar lekkere plaatjes uit de '50s en '60s? Kom dan dansen bij Big Jimmy and his 7 inches. Na de laatste band nog even blijven feesten? Ga dan heerlijk uit je plaat op de hits van Young Wolf.

Laat verder lekker je handen wassen door de Wasman, je toekomst voorspellen door de Bierzegsters of je haren knippen in '50s stijl door Singing Barber Bigsby.

We vinden het natuurlijk vet gezellig als jullie ook allemaal naar MadNes komen. Daarom zijn er op de Pre-Party vier kaartjes te winnen voor MadNes 2019. 

Let op, als je aangemeld bent bij het Facebookevent dan krijg je het lidmaatschap gratis van de Melkweg. Dat scheelt je weer een bier of twee! 

Tot in de Melkweg, 

Symen, Sjors, Floris, Danny & Steven

Datum: zaterdag 23 februari
Aanvang: 19.30 | Start eerste band: 20.00 
Einde: 02:00
Entree: € 13,00 (gratis voor Melkweg jaarleden)
Tickets: klik hier!
Meer info: check de Melkweg website.