Beste MadNes vrienden,

Helaas gaat de MadNes Pre-Party niet door ivm de nieuwe maatregelen tegen het Corona virus. We balen hier enorm van, want we keken al maanden uit naar deze avond. Maar het is niet anders! Veiligheid boven alles natuurlijk.

Ticketkosten kun je terugvragen vanaf april. Zie hier.

We zullen jullie missen!

Symen, Danny, Floris, Celine & Steven

------

Heb jij wel zin in een avond gevuld met stuiterende bands, knotsgekke acts en al je beste MadNes vrienden? Kun jij daarnaast wel een dikke knuffel van Harmen de Gastheer gebruiken? Kom dan zeker langs op de MadNes Pre-Party in de Melkweg op 14 maart

Bekijk hier de acts voor deze nu al gezellige avond. 

Gentleman’s Dub Club –  Deze mannen uit Leeds blazen je omver met hun moderne variant van reggae, ska en dub met een hele dikke bass sound. 

45ACIDBABIES – Rauwe  electropunk met een knallende live-show. 

Mr. Weazley –  Een heerlijke dosis energie, verpakt in hip hop, afrobeat en reggae.

Magic Tom & Yuri - Het coolste anarchistische goochelduo van dit moment. Zet je schrap voor een show met mix van theater, punk, magic, dans en pure waanzin.

The Soul Travelers - Een akoestische band een heerlijke combinatie van poëtische raps, folk, jazz en funky ritmes.

Daarnaast zorgen Groovy Swing en ØKAPÍ Collectief ervoor dat je voor, tussen en na de bands nooit stil hoeft te staan. In de hal kun je genieten van BoterBoter met zijn synthesizer Groovebox.

Natuurlijk is onze grote vriend Johan Schoterman van de partij de Pre-Party te presenteren zoals alleen hij dat kan. Ook kun je bij deze fijne vent kans maken om tickets voor MadNes 2020 te winnen. 

Kaarten kun je in huis halen via de Melkweg voor 15,-

Trouwens, van de Melkweg krijg je het lidmaatschap cadeau als je op aanwezig staat op het Facebookevent. Hoe mooi is dat! 

Ben jij er ook bij op 14 maart?  Dat wordt prachtig!