Na meer dan 12 jaar on the road is de in Essex geboren songwriter Beans on Toast een soort cultfiguur geworden. Hij heeft maar liefst 10 albums geschreven en opgenomen, heeft bij elke bar, club, locatie, pub, festival en feest gespeeld die je maar kunt bedenken en hij vertoont geen tekenen van vertraging, hij heeft er elke minuut van genoten.

Hij is een hippie, een punker, dichter, alcoholist, die-hard romanticus en een eeuwige optimist. Hij zingt eenvoudige liedjes die grote problemen aanpakken. Politieke protestliederen voor de moderne dag en eerlijke en open liefdesliedjes. Liederen die je aan het lachen zullen maken, maar je ook laten nadenken met onbevooroordeelde, eerlijke teksten en snelle humor.

De live show van Beans on Toast is een vreemde en onvoorspelbare ervaring waar wij onwijs veel zin in hebben. Een zanger, verhalenverteller en gitarist met zijn zelfspotkwaliteit is niet iets dat je vaak ziet, maar het breekt de barrière tussen muzikant en publiek, waardoor een gevoel van gelijkheid ontstaat.

Hij is niet te missen want hij speelt twee keer op MadNes, check hem op de Nick Balcombe Greenstage om 17:15 en om 20:15 in de BaroNes!
 

Datum: 
vrijdag 05 jul - 20:15
Website: