Na de 2019 Pre-Party én MadNes 2019 komt Jimmy nogmaals naar Ameland om zijn verzameling vinylsingles uit de 50’s, 60’s en 70’s ten gehoren te brengen! Elke 7 inch is zorgvuldig uitgekozen door de vinyl DJ, al struinend op markten en spittend door de verstopte bakken in platenzaken is hij op zoek naar gouden vondsten.

Zodra hij zijn grijze koffer met z'n zwarte pareltjes openklapt en de naald op het krakende vinyl zet, waan jij je in de tijd van vrijheid en avontuur. De tijd dat de haren lang waren en de pijpen wijd. En de tijd dat muziek de wereld nog kon veranderen. Big Jimmy zorgt ervoor dat je 2020 vergeet en hij neemt je mee naar een tijd lang geleden. Hij laat je met opgerolde pijpen en je blote voeten in het hete zand schuren of zorgt er met z'n vuige kleine platen voor dat jij je sokken kapot Rock 'N Rollt op een plakkerige oude dansvloer.

Big Jimmy is herkenbaar door zijn oude lamp, gezellige beklede platenspelers en oude koffers. Hij brengt je niet alleen krakende vinyl plaatjes maar ook een fijne ouderwets gezellige huiskamer sfeer.

Chuck Berry, Fleetwood Mac, The Beatles, Aretha Franklin, The Rolling Stones, The Hollies, The Mamas & Papas, Creedence Clearwater Revival, The Beach Boys, The Coasters zijn namen die onder andere in de koffer van Big Jimmy te vinden zijn.
 

Datum: 
vrijdag 03 jul - 19:30
Website: