Gecko Club kwam begin 2018 tot leven. De 4-koppige indie-surf rockband uit Londen heeft een exotisch geluid dat uniek is voor veel andere huidige Britse bands, en speelt een energieke set met pittige grooves en dromerige melodieën. Gecko Club heeft een toegewijd aantal volgers gekregen naast het presenteren van hun verfrissende geluid, terwijl deze fanbase snel groeide in een korte tijd.

Gecko Club heeft gedurende het eerste jaar in verschillende locaties in Londen, zoals O2 Islington en Hoxton Square Bar & Kitchen, gespeeld, en in januari 2019 ontving Gecko Club hun verdiende, eerste uitverkochte headline show voor een druk publiek op de productieve Camden Assembly.

Debuutsingle ‘High Flyer’ kreeg in februari zendtijd op ITV 1, bovenop het bereiken van 130.000 streams op Spotify. Tweede single ‘Rainbow’ heeft een meer psychedelische, relaxte sfeer, maar is toch een favoriet bij het publiek met zijn verslavende hooks en enorme solo's. De 3-track EP ‘Roots’ is uitgebracht op Valentijnsdag en markeert de eerste EP van de band. Het heeft zomerse, relaxte grooves die je in je stoel laten smelten. De nieuwste release 'Only Tonight' bootst het geluid van hun debuutsingle na. De track is er een die het publiek regelmatig doet zwijgen met zijn hoge energie drive maar dromerige zang en ontspannen gespeelde gitaar.
 

Datum: 
vrijdag 27 aug - 18:45
Website: