Al bijna twee decennia brengen de Hackensaw Boys hun rauwe, gruizige Amerikaanse sound naar de podia en straten over de hele wereld. Twintig jaar later zet de groep hun 'burning hot vision' op Amerikaanse rootsmuziek voort in een nieuw tijdperk, dat zowel wordt gevoed door een luidruchtige punkgeest als door de traditionele meesters die hen voor het eerst hebben geïnspireerd.

De muziek begon in 1999 toen vier vrienden uit de prachtige Shenandoah Valley in Virginia hun gezamenlijke weg vonden naar het episch centrum van roots in Charlottesville. De meest recente opname van de band, Charismo (2016), werd geproduceerd door de Grammy bekroonde producer Larry Campbell (Bob Dylan, Levon Helm, B.B King) in de staat New York.

Gelukkig is er geen teken dat de band snel zal vertragen. Momenteel is er gloednieuw studiomateriaal in de maak en staan er vele shows in Europa, waaronder MadNes, en de Verenigde Staten op planning. Dit jaar wordt inderdaad een goed jaar met o.a. een show op Ameland en of je nu luistert naar een van hun studio-opnamen of getuige bent van een live optreden, één ding is gegarandeerd: iedereen maakt een eersteklas Hackensaw Boys tijd mee!
 

Datum: 
zaterdag 06 jul - 20:15
Website: