Ooit gehoord van een plek waar gebrek aan talent juist een talent is? Tijdens dit karaoke festijn van een groep MadNes vrienden van het eerste uur, krijgen de talentlozen een podium. Zing de longen uit je lijf, haal het uit je tenen en mis die hoge noot!

Geheel volgens de regels van jeugdheld Henny Huisman krijgt elke podiumtijger zijn minutes of fame. Na het beknopte interview gaat de performer in spe backstage om zich klaar te maken voor de show. Hier staan twee wild enthousiaste stylisten klaar, die met hun uitgebreide garderobe daadwerkelijk iedereen tot niveautje Toppers kunnen tillen.

Nog een paar keer rustig in en uitademen en wat extra push-ups om die zenuwen van je af te schudden. Het publiek komt voor jou! Ben je er klaar voor? Stap door het glitter gordijn en pak die time to shine!  

En dan is er nog de surprise act voor de echte waaghalzen; drie performers die géén idee hebben wat hen te wachten staat. Wie van de 3 weet de beste act neer te zetten en het publiek om z’n vingers te winden? Douze points staan op het spel! 
 

Datum: 
zaterdag 02 jul - 19:30