Soms heb je een vriend nodig om mee te lachen en soms heb je een vriend nodig om mee te huilen. De tweemansband Sinners & Saints uit Charlotte, NC, kan je voor beide bellen. Of ze nu klagen over een gebroken hart of het verscheuren met vreugdevolle overgave, je zult je gelukkiger voelen als je bij een show van hun bent geweest. Perry Fowler en Mark Baran voorzien je van akoestische, country deuntjes met overtuigende harmonieën en voet-stampende percussie op hergebruikte drums van een verlaten drumkit.

Sinds de formatie van de band in 2011 heeft Sinners & Saints fans verzameld die zich richten op hun whisky, drinkin’, shit kickin', love music voor een mooie tijd, maar vinden meer dan dat - een onweerstaanbaar optimisme, zelfs in donkere tijden. We zijn allemaal zondaars en we zijn allemaal heiligen, en we zitten er met zijn allen in.

De band heeft het podium gedeeld met bands als Flogging Molly, Shovels and Rope, Robert Earl Keen, Daniel Romano, St Paul & the Broken Bones, SUSTO, Sun Kil Moon, Bombadil en vele anderen.
 

Datum: 
zondag 07 jul - 14:30