In 2019 brachten Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat 'Happy Hour' uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van Nederlands bekendste band in dit genre, is een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan. Het album werd zeer goed ontvangen, kwam binnen op nummer 1 in de vinyl charts en ontving prachtige recensies in de nationale pers. Diverse radio- en tv optredens en boekingen voor de grootste festivals van Nederland (o.a. Lowlands, Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en Paaspop) waren het gevolg. 

De daaropvolgende clubtour voerde hen langs diverse podia in het hele land met voornamelijk uitverkochte zalen en uiterst positieve reacties van publiek en pers. Dat dit alles naar meer smaakt moge duidelijk zijn, en zo gaan zij ook in 2022 regelmatig gezamenlijk op pad.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen spelen voornamelijk eigen, speciaal voor deze samenwerking door Tim en Arnold Lasseur geschreven nummers tijdens hun optredens, die door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de 'nietsvermoedende' festival/club-bezoekers enorm enthousiast ontvangen worden. 

Pers en publiek zijn het eens over Tim Knol & Blue Grass Boogiemen: 'A classic combination.
 

Datum: 
vrijdag 01 jul - 21:15