13/04/2018

MadNes is er voor alle leeftijden en daarom hebben we op de zondag een aantal mooie acts voor jong en oud.   

Laat je ‘s ochtends wakker maken door de warme klanken van het Ommelander Saxofoonkwarter uit Groningen. Maak je vervolgens klaar voor het vijfjarig bestaan van het niet-te-evenaren bingo spektakel op zondagochtend. Sinds oud-MadNes-organisatoren GJ en Ritsert ‘Het Fijne Nummertje’ hebben opgericht is dit onderdeel niet meer van MadNes weg te denken. Traditiegetrouw nodigen we de lokale Amelander ouderen uit, zijn er boerenjongens, advocaat met slagroom, jonge klare en kun jij hier gezellig bij aanhaken. De geruchten gaan dat GJ en Ritsert ook weer wat nieuwe moppen hebben, dus zet je schrap! 

Dans daarna mee met de folkloristische dansgroep ‘De Amelanders’. Bereid je voor op een bijzondere dansvoorstelling, waaronder enkele zeemansdansen: de rieldans, de horlepiep en de zakdoekendans. De groep wordt begeleid door harmonicaspelers en er zullen bijzondere oud-Amelander anekdotes voorbij komen.

Circus Salto is van de partij voor een uitgebreid kinderprogramma. Denk aan betoverende goocheltrucs, komische intermezzo's, een hilarische buikspreekact en nog veel meer. 

Genoeg redenen om je wekker te zetten toch?