06/05/2016

We hebben op deze zeer zonnige vrijdagmiddag een aantal vette sporten om aan het programma toe te voegen. Dit jaar zijn ook een aantal masterclasses waar je bijzonder veel van kunt opsteken. Kijk maar even snel verder dus!

Slackline - Ook in 2016 is de crew van Slacktivity weer terug op het strand met diverse slacklines voor elk niveau. Dus of je nou je eerste stappen op een slackline komt zetten, of je je huidige skills naar een hoger niveau wilt tillen. Het is allemaal mogelijk! Je kan altijd langs lopen, maar dit jaar zijn er in het bijzonder ook nog de slackline basics, rodeo en jumpline clinics.

Amelander Beach Rugby - De heren van de Amelander Beach Rugby Seals geven een demonstratiewedstrijd en hebben voor jullie een super vette rugbyclinic georganiseerd. Hierbij worden de principes van deze sport uitgelegd en ga je zelf verschillende onderdelen van het spel oefenen, zoals tacklen, pases en inzicht. Geschikt voor iedereen!

Beach Bootcamp - Goed aan je nieuwe MadNes dag beginnen? Kom dan gezellig mee doen aan het beach bootcamp van Girlzactive. Onder begeleiding van Samantha maken ze op een gezellige, maar actieve manier de spieren los en kun jij na de les weer helemaal fit beginnen aan alle clinics of ben je vast opgewarmd voor je legendarische dans moves in de tent.

Masterclasses Brunotti & Girlzactive - Tijdens MadNes zullen er in de Brunotti Lounge meerdere masterclasses gegeven worden. Waaronder de masterclass fitheid en blessures, wetsuits en kite-/surfboard. De meiden van Girlz Active zullen al je vragen beantwoorden!

Masterclass stromingen, getij en basics windsurfen - Een theorie clinic voor zowel beginnende als gevorderde surfers, windsurfers en kiters: in deze 50 minuten deelt Rob Wolkers zijn jarenlange surf en strandwacht ervaring graag met je. 

Skateboard clinics - Kaj van Severe Skateboarding Events leert je de basics van het skateboarden. Drop in op de kleine ramp of pop je eerste ollie!