Severe Skateboarding Events gaat jullie van alles leren over de 'skate-cultuur' en alles wat daar bij komt kijken. Als je zelf een poging wilt wagen kan je natuurlijk ook meedoen aan een van de vele clinics!

Severe Skateboarding Events- is een jong bedrijfje opgericht door Kaj Kuipers. Op het moment verzorgt Kaj skateboardlessen in Meppel en Hoogeveen en op verschillende festivals zoals Het Alex Anders Festival, Vogelpop en natuurlijk MadNes. "Zelf skate ik al sinds kleins af aan en ik wou al een hele lange tijd iets terug doen voor de skateboard-scene. Doordat ik in Drenthe ben opgegroeid moest ik creatief zijn met 'spots' zoeken. Als er een nieuw stoeprandje in het dorp was moest ik er als eerste bij zijn!"

Naast lessen geven in Meppel is Kaj ook eigenaar van het skateboardmerk 'Severe Boardgear'.Wel beroept Kaj zich meer op het aanbieden van activiteiten en evenementen. Van skateboardlessen en workshops tot skatewedstrijden, demonstraties en feestjes.

Op MadNes verzorgt Severe Skateboard clinics op alle dagen van het festival. Zeker even een poging wagen dus! Hij neemt weer een heel skatepark mee naar het strand. Denk aan: quarters, banks, rails en curbs. Een hele uitbreiding dus waar we erg blij mee zijn!