SUP Yoga en SUPilates op MadNes
Stand Up Paddling (SUP) is ontspannen bezig zijn in de buitenlucht, fun op het water en bovenal een total body workout. SUP Skool Leeuwarden organiseert SUP clinics, events en biedt diverse SUP lessen aan in dé waterstad van Friesland.

SUP Skool Leeuwarden is de door het Watersportverbond erkende Stand Up Paddle school in Leeuwarden en is opgericht in 2013. Veel verschillende SUP Lessen worden hier aangeboden, zoals de SUP Beginnerslessen, SUP Yoga en de SUP Techniek trainingen.

Je kunt bij de SUPSkool terecht voor verschillende SUP Activiteiten, zoals SUP Clinics, Bedrijfsuitjes, SUP Tourtochten en SUP kinderfeestjes. En we organiseren samen met de SUP Skool Partners elk jaar een aantal SUP Events die je niet wilt missen! Bijv. de Frisian Winter CUP competitie en mooie SUP Tourtochten op verschillende locaties in Friesland.

In de zomermaanden organiseren we de Outdoor SUP Yoga lessen. Lessen van 75 min, waarbij we starten met een SUP instructie en een korte SUP tourtocht. Het tweede deel van de SUP Yoga les doe je Yoga oefeningen op je SUP board, ontspannen in de buitenlucht, op het water. Een aanrader!

Deze lessen zijn geschikt voor iedereen met een zwemdiploma, ook voor de beginnende supper en voor mensen die voor de eerste keer een Yoga les volgen.

Na een succesvol eerste jaar zal het team van Tineke Merkus ook dit jaar weer met veel passie en enthousiasme de SUP Yoga en SUPilates lessen verzorgen op MadNes.

Ze hebben er weer zin in!! Tot op MadNes,

SUP Skool Leeuwarden
Nienke Schram
Ypie Duursma
Demi Veenstra
Tineke Merkus