SUPpen in Leiden goes MadNes! Normaal gesproken zijn ze meestal op de grachten van Leiden te vinden met hun SUPs tijdens die lessen die ze geven of zijn ze zelf in de golven aan het spelen op Katwijk. Maar nu komen ze naar Ameland en gaan ze het open water op!

SUPpen in Leiden komt deze zomer met hun super enthousiaste crew speciaal naar MadNes om de Stand Up Paddle beginners lessen voor jullie te verzorgen! Evenwicht, golven pakken, snelheid maken, lol hebben ... alles komt aan bod in deze SUP introducties! Maar natuurlijk staat ook de veiligheid voorop tijdens de lessen, met dank aan de O'Shea en Red Paddle Co iSUPs die ze hierbij gebruiken.

Check ook altijd even de website van Suppen in Leiden en ga een keertje met ze mee op een SUP op ontdekkingsreis door de mooie historische binnenstad van Leiden! Al meer dan 7 jaar organiseren ze inmiddels Friday Night SUP tochten en City SUPs in Leiden, en sinds een jaar gaat ook onze O'Shea JUMBO SUP steevast mee het water van de Leidse grachten op voor een hoop lol en mooie tochten door de stad!