Workshop 1: Beach Meditation

De beste start voor een nieuwe MadNes dag zodat je vol nieuwe energie en kalmte nóg meer kunt genieten van het festival.

Erik Jumelet is inmiddels een vast gezicht op MadNes. En heeft ruim 15 jaar ervaring in meditatie en mindfulness. Als nuchtere Hollander biedt hij concrete oefeningen aan midden op het strand, waar het fijne geluid van de golven het nog gemakkelijker maken je drukke (werk)hoofd in de festivalmodus te krijgen.

De workshop is geschikt als introductie voor mensen die nog niet eerder gemediteerd hebben, maar wordt ook als heel prettig ervaren door regelmatige beoefenaars.

Tip! Is de workshop (net als eerdere jaren) snel volt? Zet de tijden voor je zekerheid toch in je agenda. MadNes heeft in de avond zoveel moois te bieden, dat sommige deelnemers de ochtend reserveringen niet redden. Dat biedt voor jou mogelijk een plekje om alsnog aan te haken.

Workshop 2: A Surfer’s lifestyle

In de ontspannen en open houding van een surfer, merk je dat surfen meer een levensstijl is dan een hobby. Waar komt deze ontspannen aanpak vandaan en wat kun je ervan leren? In deze workshop legt surfer en psychomotorisch therapeut Erik Jumelet een link tussen surfers en moderne psychologie & mindfulness. Dit zal worden afgewisseld met een paar leuke oefeningen om uit je hoofd te komen en meer naar je lijf te luisteren. Deze clinic is naast interessant een heerlijk moment om op te laden tijdens het festival.