NIEUW! Erik Jumelet, een van de vaste gezichten op Madness festival, komt dit jaar met een gloednieuwe workshop!

Goed luisteren naar je lijf. Zo’n standaard uitspraak die net zo logisch klinkt als gezond eten en genoeg bewegen. Maar tegelijkertijd blijft het altijd een beetje vaag. Hoe doe je dat? Wat kan je lijf je dan wel en niet vertellen? 

De workshop bestaat uit een uur spellen en uitdagingen, vergelijkbaar met een teambuildings uitje. Tijdens de spellen komen er tips en handsvaten om meer in contact te komen met je lijf. Kun je het verschil leren opmerken tussen je hoofd en je lijf. Merk je daarin het contrast tussen wat je van jezelf ‘moet’ en wat je eigenlijk het liefste ‘wil’. En kom je erachter dat je lijf een fantastisch instrument is die je de hele dag vertelt waar je behoeften en grenzen liggen. 

De training wordt gegeven door Erik Jumelet. Als (psychomotorisch) therapeut heeft hij 10 jaar werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg, met een accent op lichaamsgericht- en ervaringsgericht werken. Zijn kennis over de relatie tussen het lijf en het hoofd vertaalt hij in leuke trainingen en workshops gericht op lifestyle en preventie.