Header Image for Desktop Header Image for Mobile

WIE IK BEN?

Mijn naam is Max ten Kate en ik ben de eigenaar en oprichter van Ambla Verhuur en Beheer. Na het afronden van mijn Master Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik besloten om op Ameland te gaan wonen.
Doordat mijn overgrootvader een van de eerste vakantiehuisjes aan de Zwarteweg bouwde, komt mijn gehele familie al generaties lang op het eiland. Zodoende ben ook ik in aanraking gekomen met Ameland. Ik heb altijd al een sterke connectie gevoeld met het eiland en wilde er van jongs af aan zoveel mogelijk zijn. Ik merkte dat alleen de weekenden en de vakanties niet meer voldoende waren. De aantrekkingskracht was te groot. Dit bij uitstek door het ongekende gevoel van vrijheid dat men hier ervaart en de ongerepte natuur die je aan de wal niet vindt. Daarom kan ik mijzelf nu met trots eilander noemen.

Zelf verzorg ik al enige jaren de verhuur en het beheer voor een aantal vastgoed objecten op Ameland. Daardoor heb ik de kennis en ervaring in huis om uw accommodatie zo rendabel mogelijk te verhuren.

Website: