Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

MadNes Festival

Je leest op dit moment de privacy verklaring van MadNes Festival. MadNes Festival is een surf, skate en muziekfestival op het strand van Ameland. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door MadNes Festival verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door MadNes Festival, neem dan gerust contact op via info@madnesfestival.nl.

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door MadNes Festival. Deze worden hieronder toegelicht.

Het versturen van reguliere nieuwsbrieven

MadNes Festival stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven bedoelt om je op de hoogte te houden van het festival. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van MadNes Festival.

Het versturen van een nieuwsbrief met een update over de start van de kaartverkoop

MadNes Festival verstuurt jaarlijks voor de start van de kaartverkoop een email met een update hierover naar bezoekers die eerder een kaartje hebben gekocht. Deze mail wordt alleen verstuurd naar bezoekers die hier toestemming voor hebben gegeven.

Het versturen van een nieuwsbrief met een ticketlink en code naar bezoekers van de eerste jaren alvast een kaartje te kopen voor de start van de regulier kaartverkoop

MadNes Festival verstuurt jaarlijks voor de start van de kaartverkoop een email met een ticketlink en code om als bezoeker van het eerste uur alvast een MadNes kaartje te kopen. Deze mail wordt alleen verstuurd naar bezoekers die hier toestemming voor hebben gegeven.

Het aanmelden van clincis

Het versturen van e-mails voor de bevestiging van clinics

MadNes Festival verstuurt bevestigings e-mails na de inschrijving voor een clinic. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van MadNes Festival.

Analytics

De website van MadNes Festival verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Ontvangers

De gegevens die MadNes Festival ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

Mailchimp

De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

Combell

De e-mails voor de bevestiging van de clinic inschrijvingen worden verstuurd vanuit de hosting van Combell. Deze gegevens worden op de servers van Combell opgeslagen.

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door MadNes Festival, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten.

Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@madnesfestival.nl

Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Combell

De e-mails voor de bevestiging van de clinic inschrijvingen worden voor onbepaalde tijd bewaard op de servers van Combell, mits je aangeeft dat je gegevens verwijderd worden. Dit kun je doen door te mailen naar info@madnesfestival.nl

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door MadNes Festival of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Jouw rechten

Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij MadNes Festival vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@madnesfestival.nl. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door MadNes Festival. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij MadNes Festival vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat MadNes Festival niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat MadNes Festival jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@madnesfestival.nl. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

MadNes Festival verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel en informatief belang en het informeren van de bezekers. Denk hierbij aan het promoten van de kaartverkoop, het informeren over het festivalprogramma en het informeren over clinic inschrijvingen. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan MadNes Festival de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met MadNes Festival met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen, dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

MadNes Festival behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer MadNes Festival dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van MadNes Festival te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op door te mailen naar info@madnesfestival.nl