Kaartververkoop voor de Amelanders start op 9 juli om 10:00 uur.

MadNes is onlosmakelijk met Ameland verbonden en daar zijn we hartstikke blij mee en trots op. Dankzij Ameland kan MadNes überhaupt bestaan. We waarderen het namelijk enorm dat we al zoveel jaren MadNes op Ameland mogen organiseren en de hulp krijgen van heel veel Amelander partijen.   

Dit jaar zal het festivalterrein ivm de coronaregels vanuit de overheid overdag niet vrij toegankelijk zijn. Als je dus alleen een middagje naar het festival wilt komen heb je ook een ticket nodig. Wel kunnen kinderen onder de 12 overdag tot 19:00 gratis het festivalterrein op. Let op: bij twijfel kan er een legitimatiebewijs of wagenborgpas aan de kids gevraagd worden.

Omdat de tickets dit jaar ivm de coronaregels op naam moeten komen, zal de kaartverkoop dit jaar online gaan, daarvoor kun je onderaan op deze pagina vanaf 9 juli om 10:00 uur je Amelander tickets kopen.

Je kunt met je ticket op 26 augustus (van 19:00 tot 22:00) en 27 augustus (van 11:00 tot 22:00) je polsbandje ophalen op Camping StruupOord op de kruising van de Zwarte Weg en het Willemspad.

Goed om te weten voordat je een ticket koopt:

- MadNes behoudt zich het recht tot alle vormen van toegangscontrole (en daarmee het mogelijk weigeren van bezoekers) die in het belang zijn van het doorgang laten vinden van MadNes in de coronasituatie. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat je een bewijs van vaccinatie of negatieve sneltest moet laten zien voordat je het festival mag betreden. We wachten hiervoor de regels vanuit de overheid af. 

- De tickets worden dit jaar op naam gezet, oftewel gepersonaliseerd. Na je bestelling ontvang je als kaartkoper een bevestiging en een verzoek om je tickets te personaliseren. Amelander tickets zijn niet op TicketSwap te verkopen. Mocht je na het personaliseren de naam nog willen wijzigen, dan kan dit via Paylogic voor €2,50.

- De Amelander kaarten zijn een stuk goedkoper dan de reguliere kaarten, mede vanwege de jarenlange gastvrijheid van de Amelanders. We willen ervoor zorgen dat de Amelander polsbandjes ook echt bij de Amelanders terecht komen.

- Daarom kun je per Amelander-Wagenborg pasnummer max 2 tickets kopen. Bij de personalisatie moet je het Wagenborg pasnummer van de ticketkoper invullen. Let op: dit gaat dus om de Wagenborgpas van een Amelander. Niet om een wagenborgpas van iemand van de vaste wal met een tegoed voor meerdere afvaarten. 

- We controleren deze pasnummers, en bij een ongeldig pasnummer worden de tickets ongeldig gemaakt.

- Een Amelander ticket kost €47,-. Bovenop je ticket betaal je €1,10 aan servicekosten en per bestelling betaal je €0,85 voor de iDEAL betaling. Met creditcard betaal je 4,5% van je aankoopbedrag. iDEAL is dus veel goedkoper.

- In het Amelander ticket zit niet de festivalcamping en clinics die wel in het reguliere kaartje zitten. 

- Mocht MadNes 2021 door het coronavirus niet door kunnen gaan, dan kun je het volledige ticket terug krijgen incl. servicekosten.

- Door een ticket te kopen stem je in met de algemene voorwaarden van MadNes, zoals hier te vinden.    

Is je ticket niet meer in je inbox te vinden? Of kom je er niet uit met het personaliseren?    

Schakel dan de hulp in van onze vrienden van Paylogic via hun Customer Service Helpcenter.