MadNes is onlosmakelijk met Ameland verbonden en daar zijn we hartstikke blij mee en trots op. Dankzij Ameland kan MadNes überhaupt bestaan.

Omdat wij aan capaciteit gebonden zijn vragen wij de eilanders om een geldig toegangsbewijs aan te schaffen zodat zij niet voor een dichte deur staan. Wij kunnen op vrijdag- en zaterdagavond namelijk uitsluitend mensen toelaten met een geldig polsbandje. 

Amelanders opgelet! Kaartverkoop voor Amelanders op 2 februari 2019   

De kaartverkoop voor de Amelanders start op zaterdag 2 februari om 11 uur, tegelijk met de reguliere kaartverkoop. Uiteraard zal dit weer bij Camping de Kiekduun plaats vinden.   

De Amelander kaarten zijn een stuk goedkoper dan de reguliere kaarten, mede vanwege de jarenlange gastvrijheid van de Amelanders. We waarderen het namelijk enorm dat we al zoveel jaren MadNes op Ameland mogen organiseren en de hulp krijgen van heel veel Amelander partijen.   

We willen ervoor zorgen dat de Amelander polsbandjes ook echt bij de Amelanders terecht komen. In het verleden hebben we gemerkt dat hier helaas flink misbruik van werd gemaakt, waardoor de Amelanders uiteindelijk achter het net visten. En dat willen we natuurlijk niet!   

Daarom worden er:
- uitsluitend polsbandjes verkocht op vertoon van een geldige Wagenborg pas. (het pasnummer wordt genoteerd, dus een pas kan maar een keer gebruikt worden).
- maximaal 2 polsbandjes per Amelander / Wagenborg pas verkocht.   

De polsbandjes kosten 45,- per stuk. Ter info: hier zitten niet de camping, maaltijden en clinics in die wel in het reguliere kaartje zitten. 

Let op: wij verzorgen aparte polsbandjes voor sponsoren, medewerkers en vrijwilligers. Het kan dat je straks een bandje koopt, maar dat later blijkt dat je een polsbandje krijgt als sponsor, medewerker of vrijwilliger. Maak je dan geen zorgen, want dan zorgen we voor een gepaste oplossing voor jouw situatie.   

Voor vragen kun je altijd even een mailtje sturen naar info@madnesfestival.nl

Tot bij de Kiekduun!