Let op: Heb je de app nog van vorig jaar? Log dan in met je pincode en klik op het menu linksboven en klik dan op toevoegen. Hier kun je de code van je chip/pas en het CVC nummer toevoegen om toegang te krijgen tot de MadNes 2020 app.

Betalen op MadNes met je polsbandje: Onbeperkt genieten in je zwembroek!

Op MadNes hebben we een mooi systeem waarmee je voor alles betaalt met een chip in je polsbandje. Waardeer het tegoed op je polsbandje op en loop vervolgens lekker louter in je zwembroek of bikini, want je hoeft geen muntjes meer in je zak te hebben. Zo kun je direct vanuit de zee doorlopen naar de bar om je biertje bestellen.

Heerlijk toch? Lees snel verder hoe dit allemaal in zijn werk gaat. 

Waar kan ik mijn polsbandje opladen?
Op de camping en op het festivalterrein staan meerdere automaten, zie hiervoor de plattegrond. Hier kun je heel eenvoudig je tegoed opwaarderen. Ook staan hier altijd vrijwilligers paraat om je te helpen, of een gezellig praatje over het weer met je te maken. 

Geen zin om in de rij te staan bij de automaten? Download dan de app om het tegoed op je polsbandje op te waarderen waar je maar wilt. Bijvoorbeeld als je lekker op de WC zit. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat de gemiddelde festivalbezoeker 6,3 minuten tijdens het weekend op de WC spendeert. Meer dan genoeg tijd om even je tegoed op te waarderen. Klik hier om de app alvast te downloaden en te zien hoe het in zijn werk gaat. Kom je er niet uit met het opwaarderen via de app? Stuur dan even een mailtje naar events@twelve.eu.

Goed om te weten: Het is mogelijk dat er soms enkele seconden zit tussen het moment van opwaarderen en dat het op de chip staat. Eigenlijk staat het vrijwel altijd direct op de betaalchip. Maar er zijn enkele uitzonderingen en dan zal het maximaal 1 minuut duren. 

Ook goed om te weten bij het opwaarderen bij de automaten of op de app: MT staat voor munt.

Ik kom alleen overdag even kijken, dus heb geen polsbandje. Hoe kan ik dan iets kopen?
Als je geen polsbandje hebt, kun je een pasje halen bij het Twelve Infopunt. Deze kun je opwaarderen en hier kan je dan gewoon mee betalen.

Hoe kan ik dan betalen?
Nadat je de barman of barvrouw de liefde hebt verklaard en je bestelling hebt doorgegeven, zie je je bestelling op het scherm aan de bar. Houdt je polsbandje of pasje voor de chipreader en je ziet het betaalde bedrag en het resterende saldo. Klaar is Kees en geniet van je biertje!

Wat als mijn polsbandje of pasje niet werkt?
Op het festivalterrein zijn altijd de vrienden van Twelve aanwezig bij het Twelve Infopunt naast de ingang. Zie hiervoor ook de plattegrond. Hier kun je altijd terecht voor al je vragen over je polsbandje of pasje.

Hoe moeten we nu potten?
Haal een pasje bij het Twelve Infopunt en waardeer die op samen met je maten, om vervolgens de bar onveilig te maken.

Zijn hier ook extra kosten aan verbonden?
Het gebruik van je polsbandje is helemaal gratis! Alleen als je een pasje haalt, staat dit pasje op het begin een half muntje in de min. 

Als ik wat te veel muntjes heb gekocht, kan ik achteraf ook mijn geld terug krijgen?
Maar natuurlijk! Je kunt nog t/m een week na het festival kosteloos tegoed terug gestort krijgen op je rekening. Ga daarvoor vanaf 6 juli om 12:00 uur naar www.mijnkniponline.nl en klik op ''registreer'' en klik vervolgens op ''betaalkaart''. Tijdens de registratie moet je het nummer en de CVC code dat achterop de chip of het pasje staat gebruiken. Kom je er niet uit? Stuur dan even een mailtje naar events@twelve.eu.

Goed om te weten. Het tegoed wordt op 14 juli overgemaakt, en het kan hierna een paar dagen duren voordat het op je rekening staat.

Mocht je het tegoed niet terug vragen, dan schenk je het aan het goede doel MadNes 2021, om zo de volgende editie nog vetter te maken, extra zonnebrand voor Steven te kopen, een standbeeld van Harmen de Gastheer in de duinen te realiseren of een nieuwe voorraad kekke korte broekjes voor Sjors in huis te halen. 

Goed om te weten
Je polsbandje of pasje is alleen geldig tijdens MadNes 2020. Wil je nog meer weten? Bekijk dan ook hier de gebruikersvoorwaarden. Mocht je nog meer vragen hebben, stel ze dan vooral door op MadNes langs het Twelve Infopunt te lopen of door even een mailtje te sturen naar info@madnesfestival.nl.