Betalen op MadNes met je polsbandje: Onbeperkt genieten in je zwembroek!

Op MadNes hebben we een mooi systeem waarmee je voor alles betaalt met een chip in je polsbandje. Waardeer het tegoed op je polsbandje op en loop vervolgens lekker louter in je zwembroek of bikini, want je hoeft geen muntjes meer op zak te hebben. Zo kun je direct vanuit de zee doorlopen naar de bar om je biertje te bestellen.

Heerlijk toch? Lees snel verder hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

Waar kan ik mijn polsbandje opwaarderen?

Je kunt op het festivalterrein bij het MMC infopunt je polsbandje opwaarderen, vlak naast de ingang. Je kunt hier met cash en pin opwaarderen.

Geen zin om in de rij te staan?

Download dan de app om het tegoed op je polsbandje op te waarderen waar je maar wilt. Kijk hier hoe de app te downloaden en te zien hoe het in zijn werk gaat.

Let op: Heb je de app nog van vorig jaar? Log dan in met je pincode en klik op het menu linksboven en klik dan op toevoegen. Hier kun je de code van je chip/pas en het CVC nummer toevoegen om toegang te krijgen tot de MadNes 2023 app.

Goed om te weten: Het is mogelijk dat er soms enkele seconden zitten tussen het moment van opwaarderen en dat het op de chip staat. Eigenlijk staat het vrijwel altijd direct op de betaalchip. Maar er zijn enkele uitzonderingen en dan zal het maximaal 1 minuut duren.

Komt het opwaarderen van je polsbandje niet goed uit?

Geen probleem. Je kunt ook altijd nog met je pinpas betalen. Lekker makkelijk toch?

Hoe kan ik betalen?

Nadat je de barman of barvrouw de liefde hebt verklaard en je bestelling hebt doorgegeven, zie je je bestelling op het scherm aan de bar. Houd je polsbandje voor de chipreader en je ziet het betaalde bedrag en het resterende saldo. Klaar is Kees en geniet van je biertje!

Ik kom alleen overdag even kijken, dus heb geen polsbandje. Hoe kan ik dan iets kopen?

Betaal dan lekker met je pinpas bij de bar.

Wat als mijn polsbandje niet werkt?

Op het festivalterrein zijn altijd de vrienden van MMC aanwezig bij het MMC Infopunt naast de ingang. Hier kun je altijd terecht voor al je vragen over je polsbandje.

Hoe moeten we nu potten?

Haal een pasje bij het MMC Infopunt en waardeer die op samen met je maten, om vervolgens de bar onveilig te maken.

Zijn hier ook extra kosten aan verbonden?

Het gebruik van je polsbandje en een pasje is helemaal gratis!

Als ik wat teveel tegoed heb opgewaardeerd, kan ik dan achteraf mijn geld terug krijgen?

Maar natuurlijk! Je kunt nog t/m een week na het festival kosteloos je tegoed teruggestort krijgen op je rekening. Ga daarvoor vanaf 3 juli om 12:00 uur naar www.mijnkniponline.nl en klik op ''registreer'' en klik vervolgens op ''betaalkaart''. Tijdens de registratie moet je het nummer en de CVC code die achterop de chip staat gebruiken. Kom je er niet uit? Stuur dan even een mailtje naar help@twelve.eu. Je tegoed terugvragen kan tot 10 juli om 12:00 uur.

Goed om te weten: Je kan het tegoed alleen terugvragen met een IBAN rekeningnummer. Het tegoed wordt op 11 juli overgemaakt, en het kan hierna een paar dagen duren voordat het op je rekening staat.

Mocht je het tegoed niet terugvragen, dan schenk je het aan het goede doel MadNes 2024, om zo de volgende editie nog vetter te maken.

Ook goed om te weten

Je polsbandje of pasje is alleen geldig tijdens MadNes 2023. Mocht je nog meer vragen hebben, stel ze dan vooral, door op MadNes langs het MMC Infopunt te lopen.