Check hier alle handige info van onze festivalcamping 'StruupOord' en bekijk hier onze huisregels.

Ten eerste: Vergeet niet je eigen tent en slaapspullen mee te nemen. Wij zorgen alleen voor een stuk grond en sanitaire faciliteiten.

Camping Tijden
Donderdag gaat de camping om 18:00 open en maandag moet je om 10:00 uur je tentje weer opgeruimd hebben. Dit jaar gaat de camping echt pas om 18:00 open dus wij raden je aan niet eerder te komen! Let wel op: Het festivalterrein is niet toegankelijk en er is geen programma! 

Camping StruupOord
Camping liefhebbers, verzamelt u op het uiterst utopische Camping StruupOord. Een camping met heilige grond waarop ooit nog Rob de Nijs is verwekt. Maar bovenal een camping om ultiem te genieten tussen alle MadNes gekte door!

Op deze camping kan je bij de campingwinkel van FestivalNeeds terecht voor je camping benodigdheden om ontspannen je weekend door te komen. Overdag zal er een vriendelijke partij komen waar je terecht kunt voor al je vragen. Gedurende de nacht kun je bij Sander de nachtburgemeester terecht, nabij de campingwinkel. 

Vervoer camping - festivalterrein
Je kunt o.a. met onze gratis festivalbussen of met een gehuurde fiets van en naar de camping en het festivalterrein. Kijk op de 'Pendelen' pagina voor gedetailleerde info.

Mag ik met een busje/campertje naar MadNes komen?
Dit is mogelijk en dit hoef je niet te reserveren of te melden. Let wel op dat je dan op een apart camperveldje komt te staan en geen tentje naast het busje kan zetten. Hier is geen stroom beschikbaar en je busje/camper moet t/m zondag blijven staan dus hij kan niet gebruikt worden als vervoersmiddel! 

Hier een klein overzicht om je verblijf op StruupOord zo heerlijk mogelijk te maken!
- Openingstijden camping: donderdag vanaf 18:00 uur tot maandag 10:00 uur. 

- Tussen 24.00 uur en 08.00 uur willen we graag dat de konijnen kunnen slapen. Houd daar dus rekening mee. Chagrijnige konijnen zijn namelijk voor niemand leuk. 

- Aggregaten en geluidsversterkende apparatuur zijn niet toegestaan. We willen het broedseizoen rond de weides van Struupoord natuurlijk niet verstoren. Apparatuur wordt in beslag genomen en gedoneerd aan de West-Vlaamse SnorrenClub.   

- EHBO en beveiliging vind je bij de ingang van de camping. Gedurende de nacht is Sander de nachtburgemeester en de EHBO aanwezig en te vinden nabij de campingwinkel. 

- Bij slecht weer of calamiteiten hou je het infobord bij de ingang in de gaten. Met dreigende situatie van onweer en dergelijke is er een evacuatieplan voorhanden. 

 - Het water in onze toiletvoorziening is prima om te douchen, echter om te drinken is het niet van de hoogste kwaliteit. Drinkwater is aanwezig op loopafstand bij restaurant Neighbours. Natuurlijk kun je ook altijd bij FestivalNeeds terecht om een flesje water te kopen.