Check hier alle handige info van onze festivalcamping 'StruupOord' en bekijk hier onze huisregels.

Ten eerste: Vergeet niet je eigen tent en slaapspullen mee te nemen. Wij zorgen alleen voor een stuk grond en sanitaire faciliteiten. 

Campingtijden
Donderdag gaat de camping om 18:00 open en maandag moet je om 10:00 uur je tentje weer opgeruimd hebben. De camping gaat echt pas om 18:00 open dus wij raden je aan niet eerder te komen! Let wel op: Het festivalterrein is op donderdag niet toegankelijk en er is geen programma! 

Camping StruupOord
Camping liefhebbers, verzamelt u op het uiterst utopische Camping StruupOord. Een camping met heilige grond waarop ooit nog Rob de Nijs is verwekt. Maar bovenal een camping om ultiem te genieten tussen alle MadNes gekte door!

Op deze camping kan je bij de campingwinkel terecht voor al je vragen en ook voor alle benodigdheden om ontspannen je weekend door te komen. Gedurende de nacht kun je bij Sander de nachtburgemeester terecht, nabij de campingwinkel. 

Vervoer camping - festivalterrein
Je kunt o.a. met onze gratis festivalbussen of met een gehuurde fiets van en naar de camping en het festivalterrein. Kijk op de 'Pendelen' pagina voor gedetailleerde info. Kom je op eigen houtje? Zorg dan dat je bij de kruizing van de Zwarte Weg en het Willemspad terecht komt.

Mag ik met een camperbusje naar MadNes komen?
Ja zeker. Maar let wel op dat je hiervoor een los camperbusticket moet kopen. Je komt dan op een apart camperveldje te staan en je kunt geen tentje naast het camperbusje zetten. Hier is geen stroom beschikbaar en je camperbusje moet t/m zondag blijven staan dus hij kan niet gebruikt worden als vervoersmiddel! 

Hier een klein overzicht om je verblijf op StruupOord zo heerlijk mogelijk te maken!

- Aggregaten en geluidsversterkende apparatuur zijn niet toegestaan. We willen het broedseizoen rond de weides van Struupoord natuurlijk niet verstoren. Apparatuur wordt in beslag genomen.

- EHBO en beveiliging vind je bij de ingang van de camping. Gedurende de nacht zijn Sander de nachtburgemeester en de EHBO aanwezig en te vinden nabij de campingwinkel.

- Bij slecht weer of calamiteiten hou je het infobord bij de ingang in de gaten. Met dreigende situatie van onweer en dergelijke is er een evacuatieplan voorhanden.

 - We mogen er vanuit gaan dat de kwaliteit van het drinkwater voldoende is, maar we raden aan om flesjes water te kopen voor het drinken.

- Er zijn verschillende mogelijkheden voor een heerlijk ontbijtje op Camping StruupOord. Daarnaast kun je vanaf 12:00 uur bij de Snackcounter van restaurant Neighbours terecht voor de lekkerste snacks.

- Het is niet toegestaan om glas mee te nemen op Camping StruupOord.

- BBQ en open vuur is verboden. Het is wel prima om een gasbrandertje mee te nemen.

- Camping StruupOord is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. 

- Kinderen onder de 12 jaar raden we af om op onze gezellige camping te komen staan. Wil je toch je kind meenemen dan heeft die vanaf 4 jaar oud een geldig toegangsbewijs nodig.