Clinic inschrijvingen

Schrijf je in voor de clinics vanaf 13 juni 20:00!

Het grote clinic-inschrijf-festijn komt er weer aan! Schrijf je dus in voor je favoriete clinics om je vervolgens helemaal uit te leven op het strand. Vanaf 13 juni om 20:00 uur tot en met 19 juni kun je je inschrijven voor de clinics. Goed om te weten:

  • Voor het inschrijven van de clinics heb je een MadNes ticket nodig. Je moet namelijk een account aanmaken met je ticketnummer.
  • Op maandag 6 juni komt je MadNes ticket in je inbox, en vanaf dan kun je alvast een account gaan aanmaken.

Je kunt je de eerste 24 uur van de clinic inschrijvingen voor maximaal 6 clinics inschrijven. Op deze manier kunnen we de inschrijvingen voor de clinics beter verdelen onder de bezoekers. We zagen soms dat bezoekers zich wel voor 15 clinics inschreven, wat ons fysiek onmogelijk dan wel vrij ongezond lijkt. Mocht je je toch graag voor meer dan 6 clinics willen inschrijven, dan kun je vanaf 14 juni om 20:00 uur je voor een onbeperkt aantal clinics inschrijven. 

Goed om te weten: er zijn ook een heleboel clinics waarvoor inschrijven niet nodig is. Daarnaast kun je sowieso altijd langs je favoriete clinic gaan en checken of je nog mee kunt doen. 

Volle clinics? Geen paniek

Het bovenstaande geldt ook voor als de clinics vol zijn. Op het festival kun je altijd langs de clinic lopen om te vragen of je nog mee kunt doen. Dit is vaak het geval, gezien er altijd mensen niet op komen dagen.

Verder zijn er ook een heleboel clinics waarvoor inschrijven niet nodig is.