Clinic inschrijvingen

Schrijf je in voor de clinics vanaf 12 juni 20:00 via de MadNes-clinic-website!

Het grote clinic-inschrijf-festijn komt er weer aan! Schrijf je dus vanaf 12 juni om 20:00 uur tot en met 18 juni om 22:00 uur in voor je favoriete clinic(s) om je vervolgens helemaal uit te leven op het strand. 

  • Voor het inschrijven van de clinics heb je een MadNes ticket nodig. Je moet namelijk een account aanmaken met je ticketnummer.
  • Maak vanaf 5 juni hier alvast je account aan zodat je straks relaxt aan de clinic inschrijving kunt beginnen. Let op: je hebt hiervoor het 13-cijferige nummer nodig wat je onder de barcode op je ticket ziet staan.
  • Heb je het MadNes Hotel Arrangement via Hotel Noordsee? Dan krijg je van hotel Noordsee het 13-cijferige nummer om een account mee aan te maken.
  • Bekijk hier de sport clinics en hier de cultuur clinics waar je je voor kan inschrijven, hier vind je de clinics waar geen inschrijving voor nodig is.

Je kunt je de eerste 24 uur van de clinic inschrijvingen voor maximaal 6 clinics inschrijven. Op deze manier kunnen we de inschrijvingen voor de clinics beter verdelen onder de bezoekers. We zagen soms dat bezoekers zich voor wel 15 clinics inschreven, wat ons fysiek onmogelijk dan wel vrij ongezond lijkt. Mocht je je toch graag voor meer dan 6 clinics willen inschrijven, dan kun je je vanaf 13 juni 20:00 uur voor een onbeperkt aantal clinics inschrijven. 

Goed om te weten: er zijn ook een heleboel clinics waarvoor inschrijven niet nodig is. Daarnaast kun je sowieso altijd langs je favoriete clinic gaan en checken of je nog mee kunt doen. 

Volle clinics? Geen paniek

Het bovenstaande geldt ook voor als de clinics vol zijn. Op het festival kun je altijd langs de clinic lopen om te vragen of je nog mee kunt doen. Dit is vaak het geval, gezien er altijd mensen niet op komen dagen.

Verder zijn er dus ook een heleboel clinics waarvoor inschrijven niet nodig is.

Nog een laatste opmerking: mocht je in de week van de clinic inschrijvingen een kaartje kopen via Ticketswap, dan is er een kans dat je hier niet mee kunt inschrijven voor de clinics. De enige 100% veilige manier om tweedehands kaartjes te kopen is via het MadNes Resale Platform