Stap in de muzikale wereld van Bamischijf Alle Sausjes, een DJ-trio dat niet alleen de dansvloer, maar ook jouw hart verovert met hun unieke mix van beats en gedeelde passie voor bamischijven. Met jarenlange DJ-ervaring op feesten in het noorden en daarbuiten, brengen deze vrienden een onweerstaanbare energie naar het MadNes Festival 2024.
 
Gedreven door een liefde voor bamischijven, weven ze deze smaakvolle passie door hun muzikale reis. Gewapend met een uitgebreide platencollectie en een scherp oor voor publieksbeweging, weten ze als geen ander hoe ze een feest tot leven moeten brengen.
 
Bij de mainstage zal Bamischijf Alle Sausjes zorgen voor een onvergetelijke eindshow! Hun eclectische setlists, variërend van Disco tot Arabische Hits, beloven een reis die de zintuigen prikkelt en het publiek in een dansende extase brengt. Deze vrienden zijn niet alleen meesters achter de draaitafels, maar ook smaakmakers op het gebied van bamischijven én muziek.
 
Stap in de wereld van Bamischijf Alle Sausjes op het Madnes Festival en laat je meeslepen door opzwepende beats, smaakvolle melodieën en de onmiskenbare energie van deze groep. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring waar muziek, vriendschap en bamischijven samenkomen.
 
Bamischijf Alle Sausjes - Smaakmakers van de Dansvloer, Een Festivalervaring om Nooit te Vergeten
 

Datum: 
zaterdag 06 jul - 01:30