22/04/2016

Het houdt maar niet op met het cultuurprogramma op MadNes. Zie hier weer een paar toffe toevoegingen!  

De Gestampte Meisjes – Deze meisjes zijn schaamteloos op zoek gegaan naar wat schaamte voor hen betekent. Het publiek wordt schaamteloos geconfronteerd met de werkelijkheid, door drie normale meiden die zich letterlijk en figuurlijk bloot geven. Dit Utrechtse theatercollectief staat voor snelle, gedurfde montagevoorstellingen met dans, zang en spel geput uit eigen ervaringen. Maar bovenal zijn het meisjes met ballen.

Twerkshops – Je leest het goed. We gaan dit jaar namelijk massaal met de billen schudden. Maartje van White Girl Twerk Team komt je de meest fijne kneepjes van het vak leren, zodat jij straks de twerk-koning(in) van de dansvloer bent. Shake ya booty!

MadNekst – Onze vertrouwde fijne dames van de MadNekst zijn er dit jaar ook weer bij, om je op de hoogte te brengen van het allerlaatste MadNes nieuws! Zowel op zaterdag- als op zondagochtend zullen zij deze bijzondere krant onder je katerige neus drukken. Alsof dit allemaal niet allemaal genoeg is, geven ze ook nog een bijzondere quiz. Weet jij alles van MadNes of wil je hier alles over weten? Deze dames weten alle ins and outs!  

Poëzie workshops - Wordbites is een tekstuele en muzikale speeltuin om lekker in rond te dwalen. Een vrije, verrassende vorm van spoken word met (live) muziek. Ritmisch, bezield en bezielend. Dwars gedacht maar recht gebracht. Naast zijn voordrachten zal Wordbites ook de poëzie workshops verzorgen.