15/05/2018

We hebben op deze uiterst zonnige dag nog een aantal vette sporten om aan te kondigen voor MadNes 2018. Kiek eens aan!

Nick Geerse en zijn team komen naar Ameland om MadNes te voorzien van mountainboard clinics. In het bos vanaf de Amelander Kaapsduin zal een mountainboard park worden aangelegd, wat ook geschikt is voor de beginnende sporter. Ook zal op het strand bij de mountainboard stand een kleine schans aanwezig zijn om je eerste sprong te kunnen maken. 

Heb jij sinds het kijken van Baywatch altijd al het leven van een lifeguard willen ervaren? Doe dan mee met de lifeguard clinics van de KNRM. 

Bij de mannen van Cutback Wetsuits kun je terecht om wetsuits te testen. Hijs je dus in zo’n mooi wetsuit en spring lekker de zee in. Daarnaast zullen ze het strand van heerlijke muziek voorzien met de enige echte Cutback Stage. 

Ook dit jaar zijn Walter en zijn maten van Beleef het Avontuur weer op MadNes te vinden. Een vernieuwde zip-line gaat MadNes tot nieuwe hoogte brengen. Hoe dit er precies uit gaat zien houden we nog even geheim! 

Wil jij jezelf uitdagen, je adrenaline laten stromen en een lekkere workout meepakken? Probeer dan een van de acroyoga clinics. Acroyoga is samen spelen en werken aan balans, kracht, flexibiliteit, vertrouwen en communicatie. De clinic is voor alle niveaus; Jeremy en Jade zorgen ervoor dat iedereen de juiste uitdaging krijgt.     

Hier kun je alle sporten op een rijtje bekijken. Genieten maar!