26/05/2016

We mogen vandaag de laatste namen voor de MadNes line-up bekend maken. Artiesten van Ameland tot Mexico en van Hongarije tot Australië! Daar komen ze.  

De Amelander Juttersvrouwen - Heerlijke Amelander liederen ondersteund door de klanken van een oudhollandse accordeon. Een goed begin van je zondagochtend op MadNes!  

Los de Abajo (Mex) - Mexiaanse mestizo en ska geserveerd door acht man en één vrouw. Verwacht rock, salsa, reggae, ska en cumbia met een flike dosis energie. Dans mee met Los De Abajo!  

Bohemian Betyars (HU) – Uit het oosten van Hongarije komt de speedfolk-/freakpunkband Bohemian Betyars. Met hun mix van oude folklore, Karpatische melodieën, ska en punk hebben ze een goed recept te pakken om de BaroNes te laten borrelen!  

Tim Vantol – Akoestische punk, folk en rock ’n roll met een rauwe stem en energieke band. Zing mee, want zoals Tim het zelf zegt “If We Go Down, We Will Go Together!”.  

Maison du Malheur - Smeltkroes van roots, jazz,  honkytonk en rhythm and blues met een vooroorlogse sound.  

Broken Brass Ensemble – Traditionele New Orleans-brass met hiphop-, funk-, jazz- en balkan-invloeden. Blaasgeweld van de bovenste plank!  

Duo Penaughty - Rock, dance, hits, hip-hop, drum ’n bass, urban eclectic, schlagers, happy hardcore en reclametunes: alles kan voorbij komen, zowel aan de “goede” als aan de “foute” kant.  

Bootleg Rascal (AUS) – Een vierkoppige reggae/dub formatie uit Sydney die dol is op taco’s. Space mee met Bootleg Rascal!  

MAASK – Een bijzondere en wilde one man band uit Leeuwarden. Hij weet een volledig bandgeluid te creëren met enkel knappe staaltjes human beatboxing en een zelfontwikkeld audioloop-programma.  

Frank Rensen – Een singer/songwriter die met zijn gitaar, zang en mondharmonica voor erg fijne liedjes op de Nick Balcombe Greenstage zorgt.  

Dolltones XS – De Dolltones uitgekleed met alleen zang en gitaar. Wellicht gaat er nog meer uit. Maar verwacht in ieder geval een intieme versie van de rock ’n roll gekte van deze band!  

Neutroniq – Een muzikaal avontuur waar retro sounds uit het verleden worden vermengd met de sound van het heden. Met samples, gitaren en vocalen maakt Neutroniq een knipoog naar de disco, soul en techno.      

O, Kutjes - Een lekker duo met lichtvoetige danspasjes en sinistere liedjes over mannen en struggles. De meisjes, verwarren en verhitten je met hun rauwe electropop met techno- en hiphopinvloeden.  

Lara Kroon - In Lara’s jazzy nummers, met een vleugje pop en soul, staan liefde en het stadse leven centraal. Even lekker bijkomen op Ameland dus, waar ze niet één maar twee shows speelt.  

Wessel Klooster – In samenwerking met Friesland Pop Talentstages komt Wessel Klooster naar Ameland. Mooie pop/folk muziek met de nodige humor!  

Wil je weten wie er verder nog op MadNes staan? Bekijk dan hier de volledige line-up. Zin in een feestje? Knal dan snel die Spotify playlist of YouTube playlist aan!