29/04/2020

Vanwege de nieuwe maatregelen die vorige week zijn aangekondigd, moeten we met pijn in ons hart melden dat MadNes 2020 niet door kan gaan. We balen hier enorm van en kunnen maar moeilijk geloven dat we een zomer zonder MadNes tegemoet gaan. Gezien wij als organisatie het hele jaar met veel passie samen met vele betrokkenen aan MadNes werken, valt dit nieuws ons erg zwaar. Deze maatregelen vallen buiten onze macht en daarom hopen we op jullie begrip.

Lees hier alle informatie voor als je een MadNes ticket hebt gekocht. Heb je een Amelander polsbandje gekocht? Klik dan hier. Heb je het MadNes Hotelarrangement geboekt? Neem dan contact op met Hotel Noordsee. Heb je een Festipi tent gehuurd? Neem dan contact op met Festipi

MadNes wordt door vijf vrienden georganiseerd vanuit een stichting. We organiseren het festival vanaf de keukentafel en kunnen hier niet van rondkomen, waardoor we allemaal baantjes ernaast hebben om dit mogelijk te maken.

Het hele jaar door maken we noodzakelijke kosten voor het festival en de organisatie van elke editie begint al voordat de vorige editie is afgerond.

We hebben als festival een kleine buffer, maar deze is niet groot genoeg om de gemaakte kosten van MadNes 2020 te dekken. Als we iedereen de kosten van zijn ticket volledig terug geven, gaat MadNes failliet en heeft het festival geen toekomst meer.

Er is geen winstmarge die we kunnen wegstrepen en daarom kunnen we helaas niet het gehele bedrag teruggeven: een deel van de ticketinkomsten is nodig om de vaste kosten te dekken.

Het komt er daarom op neer dat we je €100,- van je gekochte ticket van €139,50 kunnen retourneren. De kosten van de campertickets en ontbijttickets worden in zijn geheel geretourneerd.

Kan je het geld missen en wil je MadNes graag steunen? Dan kun je kiezen voor de donatie optie om het geld niet of deels terug te vragen. Naast eeuwige roem en héél veel dank word je hierdoor ook beste vriend van MadNes voor het leven.  

Via dit formulier kun je het bedrag (deels) doneren of laten retourneren. Voor de campertickets en ontbijttickets hoef je niets in te vullen, dit gaat automatisch.

Het invullen van het formulier kan tot 1 juni. Tussen 1 juli en 14 juli kun je het bedrag op je rekening verwachten. 

We hadden natuurlijk het liefste de gehele ticketkosten teruggegeven, en begrijpen dat dit misschien niet leuk is om te horen. Maar we hopen heel erg dat jullie begrijpen dat dit voor ons echt de enige mogelijkheid is om ervoor te zorgen dat er in 2021 weer een editie van MadNes kan plaatsvinden, met daarna nog vele edities die volgen.

Verder kun je van ons een bijzonder cadeautje in je brievenbus verwachten.

Heb je vragen hierover? Bekijk dan deze pagina, waar we nog meer uitleg geven over deze keuze.

We hopen je te zien op MadNes 2021 waar we natuurlijk de vetste editie ooit van gaan maken! Het aftellen duurt dan wat langer, maar de pret wordt des te groter. We gaan ervoor!

Bedankt,

Steven, Danny, Floris, Celine & Symen