14/12/2015

Jahoor, de MadNes Pre-Party staat weer voor deur! Dit jaar pakken we flink uit met meer bands, meer DJ’s, meer pret (Kan dat? Ja dat kan!) en een uurtje langer feest in de Melkweg. Op zaterdag 12 maart weet jij waar je moet zijn. Dus laten we maar snel de line-up aan je vertellen.

Oques Grasses (ES) – Swingende Spanjaarden met een big smile en heel veel enthousiasme. Ze komen voor deze avond zelfs voor het eerst naar Nederland! Dus laten we ze allemaal even knuffelen zodat ze zich extra welkom voelen.

L’Chaim – Zeven energieke zigeuners die met hun knallende balkan de boel op stelten zetten. Ze speelden al door heel Europa en komen nu de Melkweg onveilig maken. Wordt het zweten? Dan kan niet anders.

General Jabbah – Wat krijg je als je de rocksteady sounds van de 60's, de roots van de 70's en de wicked dancehall van de 80’s mixt? Een heerlijke show van General Jabbah! Space gegarandeerd.  

De Stokers - Nederlandstalige hoempapunk in een akoestische setting. Samen zullen we zwelgen, dansen, springen en lallen: manisch en melancholisch!

DJ Ed Rock en Betty & Billie’s BeatBoutique zorgen ervoor dat de hits je om de oren vliegen. De altijd gezellige goedzak Johan Schoterman neemt de presentate voor zijn rekening.    

Verder hebben we nog genoeg extra feestvreugde op de planning en kan je ook een MadNes kaartje winnen als je vroeg van de partij bent.  

Datum: zaterdag 12 maart  

Aanvang: 19.00 | Start eerste band: 19.30 | Einde: 01.00    

Entree: € 10,00 (gratis voor Melkweg jaarleden)    

Tickets: klik hier 

Als cadeautje van de Melkweg hoef je geen lidmaatschap te betalen voor deze avond. Dat is mooi toch?

Meld je meteen even aan op het Facebookevent. We zien jullie op 12 maart!  

Steven, Sjors, Floris, Dilip & Symen