12/03/2024

De zomer is in aantocht en de MadNes voorpret kan echt beginnen! Kun jij het wachten tot MadNes niet aan? Ga dan eens op bezoek bij onze allerbeste vriend Sjoerd

Pak de boot naar Ameland, duik eerst met je surfplank de zee in en ga daarna langs bij Strandpaviljoen Sjoerd. Kijk met een biertje in je hand uit over het festivalterrein en droom vast over al je festivalavonturen. Geef vervolgens het barpersoneel een high five, vraag ze om de MadNes playlist aan te zetten en crowdsurf van de bar naar het terras. 

Wist je dat Sjoerd en MadNes beste vrienden voor het leven zijn? Sjoerd is namelijk onlosmakelijk verbonden aan MadNes en is ook een mooi onderdeel van het festivalterrein. Altijd al meer over Sjoerd willen weten? Lees dan snel verder.

Sjoerd is erg relaxt, houdt ontzettend van lekker eten en drinken en is gek op het strand en de zee. Op MadNes kun je Sjoerd dan ook op het hele festivalterrein tegen komen. Sjoerd houdt van duurzaam en eerlijk daarom is verantwoord genieten ook op Sjoerds lijf geschreven!

Sjoerd kreeg al meerdere keren de prijs voor het meest duurzame strandpaviljoen. Ook mocht Sjoerd zelfs de prijs voor het beste strandpaviljoen van Nederland in ontvangst nemen! Hoe mooi is dat?. Daarnaast heeft het strand de Blauwe Vlag en mag Sjoerd ook het gouden Greenkey certificaat dragen.

Sjoerd kan niet wachten om in juli de MadNes bezoekers op strand Nes te verwelkomen. Kom dus tijdens MadNes zeker even bij hem langs voor bijvoorbeeld een lekkere pizza of een drankje en geniet van de DJ’s op het terras.