18/03/2019

Al vele jaren zijn wij dikke vrienden met strandpaviljoen Sjoerd. Sjoerd is namelijk onlosmakelijk verbonden aan MadNes en is ook een mooi onderdeel van het festivalterrein. Altijd al meer over onze grote vriend Sjoerd willen weten? Lees dan snel verder.

Sjoerd is zeer relaxt, houdt erg van lekker eten en drinken en kan niet zonder het strand en de zee. Op MadNes kun je Sjoerd overal dan ook overal tegen komen. Sjoerd houdt van duurzaam en eerlijk en is daarom ook de ideale host van de Nick Balcombe Greenstage.     

Verantwoord genieten is op Sjoerds lijf geschreven! Want Sjoerd kreeg al twee keer de prijs voor het meest duurzame strandpaviljoen en vorig jaar ook de prijs voor het beste paviljoen van de Waddeneilanden. Daarnaast heeft het strand de Blauwe Vlag en mag Sjoerd ook het gouden Greenkey certificaat dragen.       

Sjoerd kan niet wachten om de MadNes bezoekers op strand Nes te verwelkomen. Kom dus tijdens MadNes zeker even bij hem langs om voor bijvoorbeeld een lekkere pizza of een drankje en pak meteen een van de vele acts van de Nick Balcombe Greenstage mee.