Header Image for Desktop Header Image for Mobile
20/06/2024

Op zondag 7 juli is er een uitgebreid gratis programma voor de Amelanders. Er is een heleboel te beleven, dus lees snel verder!

Op de zondagochtend staat het volgende op de planning:

Bingoshow ’t Fijne Nummertje - Een heerlijke bingoshow met veel humor, muziek en mooie prijzen! We nodigen de lokale Amelander ouderen uit, genieten van boerenjongens, advocaat met slagroom en jonge klare. 

Amelander accordeonist Jorrit Brouwer - Dit jaar zorgt Amelander talent Jorrit Brouwer voor een muzikale opening van de MadNes bingo. Dit talent komt uit de muzikale Brouwer familie en zorgt voor de echte gouwe ouwe op de accordeon.

Het Amelander Shantykoor - Deze lokale helden zijn een vaste waarde voor Ameland. Zing mee met de goedgemutste vrienden van het Amelander Shantykoor.

Feestje met Linn – kinderanimatie – Alle kinderen kunnen zich creatief helemaal uitleven bij het Feestje met Linn. Kom naar de glitterbar waar je terecht kan voor glittertattoos en glittercreaties op het gezicht en in het haar! 

De hele middag kan er vervolgens genoten worden van Goldkimono, Jaya The Cat, GDFL Brassband en nog een heleboel muziek, cultuur en meer!

De MadNes zondag wordt mogelijk gemaakt door het Ritske Boelema Gasthuis.