Header Image for Desktop Header Image for Mobile

Maak alvast een account aan voor de clinic inschrijvingen

10/06/2024

De clinic inschrijvingen komen er aan! Maak hier alvast je account aan zodat je straks relaxt aan de clinic inschrijving kunt beginnen. Je vind de de 13-cijferige ticketcode die je kunt gebruiken voor de clinic inschrijvingen via ''bestelling beheren'' in je bevestigingsmail of onder de barcode op je ticket.

De inschrijvingen beginnen op 17 juni om 20:00 uur

Wist je dat we in totaal 58 clinics hebben met 11565 plekken om je in te schrijven? Dat is toch fantastisch! Daarnaast hebben we ook 32 clinics waarvoor inschrijven niet nodig is. 

Alles wat je wilt weten over de clinic inschrijvingen kun je hier vinden

Morgen gaan er 25 extra kaarten in de verkoop!

05/06/2024

Update: De 25 extra kaarten zijn uitverkocht! Wat een ongelofelijk enthousiasme. In een paar minuten waren de extra kaarten gevlogen. Jullie zijn fantastisch! 

We krijgen héél vaak de vraag of er nog kaarten voor MadNes zijn. Nou hebben we vorige week op Ameland even met elkaar een aantal koeien verplaatst op Camping StruupOord en kunnen we nog 25 kaarten extra in de verkoop doen!

Deze kaarten zijn op donderdag 6 juni te koop vanaf 12:00 uur te halen via onze ticketpagina. Zorg dus zeker dat je op tijd klaar zit als je nog een kaartje zoekt!

Puzzel er op los met het MadNes Blokkenschema!

03/06/2024

Nog een maand tot MadNes! Om dat te vieren brengen we vandaag het enige echte MadNes blokkenschema naar buiten.

Check dus al je favoriete acts en activiteiten en maak een waanzinnige route door het blokkenschema. Of bekijk het allemaal lekker op het festival. Waar jij zin in hebt!

Blokkenschema vrijdag | blokkenschema zaterdag | blokkenschema zondag.

Ben je echt fanatiek en wil je het schema alvast printen? Check dan deze simpelere versie.

Waar kijk jij het meeste naar uit op MadNes?

De clinic inschrijvingen komen er weer aan!

03/06/2024

Schrijf je vanaf 17 juni om 20:00 in voor je favoriete clinic(s). Vanaf 10 juni kun je alvast een account aanmaken, zodat het inschrijven straks helemaal soepel verloopt.

Wist je dat we in totaal 58 clinics hebben met 11565 plekken om je in te schrijven? Dat is toch fantastisch! Daarnaast hebben we ook 32 clinics waarvoor inschrijven niet nodig is. 

Alles wat je wilt weten over de clinic inschrijvingen kun je hier vinden