14/06/2021

Jaa je leest het goed! Mark Tuitert komt naar Ameland.

Mark stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld. Alleen valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen voorkwamen een glansrijke weg naar de top. Na het winnen van Olympisch goud in Vancouver en deelname aan de Spelen in Sochi in 2014 kwam er verandering. Mark besloot zijn talenten op ander gebied te ontwikkelen. Zo is hij co-founder van First Energy Gum. Hij produceert zijn eigen ‘Drive Podcast’. Daarnaast is Mark trainer bij online sportschool Fitchannel. Hij presenteerde voor het Holland Heineken House en rondde de opleiding ‘Sport, Business and Leadership’ aan Nyenrode University af. In zijn presentatie legt hij een duidelijke link tussen de topsport en het ondernemerschap. Hij licht thema’s uit over omgang met tegenslagen, persoonlijk leiderschap, teamwork en doelmatig werken.  

Mark heeft naast zijn voorliefde van het schaatsen een passie voor watersport. Wie hem volgt op Instagram ziet dat hij vaak met zijn kite te vinden is op het water. Tijdens MadNes zal Mark overdag een speciale inspiratie talk geven onder de MadNes luifel op het middenterrein.   

Altijd al vanuit de Molina een inspiratie sessie van Mark Tuitert willen meemaken? Check dan straks het blokkenschema voor de exacte tijd.