27/05/2015

Jaa we zijn helemaal rond! Met veel plezier brengen we vandaag de laatste muzikale namen voor MadNes naar buiten. Leuk weetje: we hebben dit jaar een record van negen acts uit het buitenland. Zet je schrap!

Folkloristische dansgroep “De Amelanders” - Geniet op de zondagochtend van de beste zeemansdansen zoals de rieldans, de horlepiep en de zakdoekendans. Met hun traditionele outfits en weergaloze harmonicaspelers zou dit zo maar eens het hoogtepunt van MadNes 2015 kunnen worden!

Gallowstreet - Deze brass band speelt hip-hop, house, New Orleans-brass en veel meer. De onbegrensde energie van de 10 mans formatie blaast je van je sokken. En let vooral op de adembenemende trompettist!  

Nomadic Orchestra (ZA) –Dit uit Zuid-Afrika afkomstige feestcollectief zorgt voor een groot circus met hun mix van balkan, gypsi, klezmer, jazz en heel veel meer. Ze komen deze zomer voor het eerst naar Nederland dus geef ze een warm welkom!

The Baboons (BE) – Rock ‘n roll van de bovenste plank van bazige Belgische bavianen. Doe dus snel je kuif in het vet en trek je dansschoenen aan.  

Daniel Payne (USA) – Daniel is een Amerikaanse singer-songwriter die op Ameland jullie van een goede portie country, folk en blues mag voorzien.  

Funky Organizers – Deze jonge gasten maken muziek alsof hun leven er vanaf hangt. Verwacht retestrakke funk, dikke grooves, knallende drumsolo’s en vooral een zeer gezellig feestje.

Disco Bingo XL - Disco-Bingo XL is nu nog knotsgekker-gaver en onvergetelijker dan je wildste en natste droom. Met nog meer flexe prijzen zorgen de dames van de disco bingo voor een swingend avontuur. Al je favo hitjes en guilty pleasures zijn erbij, jij dus ook!

MILLS – Mooie liedjes waar je een lach van op je gezicht krijgt. Deze Amsterdamse band zorgt met hun meerstemmige zang voor een heerlijk sfeertje op de Greenstage!  

‘T Vlaggenschip - Hip Pop, performance kunst en fissa. Hard gaan is verplicht. Shandy is aanbevolen. Kom naar de Rits en trek je shirt vast uit. Want het wordt heet met ‘t Vlaggenschip!

The Burning Rooster - Deze zeldzame nachtvogel vertoont zich zelden tot nooit. Begin juli zal hij echter een trektocht maken richting Ameland. Bereid je voor op vergeten klassiekers met een goud randje en het ruwere werk van het B kantje.

Something Like Sunshine – Teddy en Aina van Something Like Sunshin zijne nog maar 15 en 16 maar klinken alsof ze al jaren optreden. Met invloeden uit de country en folk zorgen deze dames voor een heerlijk optreden om je zondag mee te beginnen.  

The Yukon Club - Synths, gitaren, diepe drumbeats en fijne stemmen. Ze nemen je terug naar het Yukon gebied, waar intuïtie, gevoel en kracht de sleutels zijn tot overleven. Dat klinkt spannend toch? DJ

DaanModern - Een stoere chick met een prikkelende mix van steamy soul, rock ‘n roll, boogaloo, bossanova, jazz, disco, obscuriosa en natuurlijk ongezouten hits uit alle tijden!

Check Spotify en YouTube om je heupjes alvast op te warmen. En bekijk hier op je gemak de gehele MadNes line-up. Genieten hè?