28/03/2023

Wil jij alvast goed in de stemming komen voor MadNes? Duik eerst met je surfplank de zee in en ga daarna langs bij Strandpaviljoen Sjoerd. Kijk met een biertje in je hand uit over het festivalterrein en droom vast over je eerste rondje in de Molina. Geef vervolgens Farhad een dikke knuffel, vraag hem om de MadNes playlist aan te zetten en laat het grote genieten maar beginnen.

Wist je dat Sjoerd en MadNes beste vrienden voor het leven zijn? Sjoerd is namelijk onlosmakelijk verbonden aan MadNes en is ook een mooi onderdeel van het festivalterrein. Altijd al meer over Sjoerd willen weten? Lees dan snel verder.

Sjoerd is erg relaxt, houdt ontzettend van lekker eten en drinken en is gek op het strand en de zee. Op MadNes kun je Sjoerd dan ook op het hele festivalterrein tegen komen. Sjoerd houdt van duurzaam en eerlijk daarom is verantwoord genieten ook op Sjoerds lijf geschreven!

Sjoerd kreeg al meerdere keren de prijs voor het meest duurzame strandpaviljoen. Vorig jaar mocht Sjoerd zelfs de prijs voor het beste strandpaviljoen van Nederland in ontvangst nemen! Hoe mooi is dat?. Daarnaast heeft het strand de Blauwe Vlag en mag Sjoerd ook het gouden Greenkey certificaat dragen.

Sjoerd kan niet wachten om in juli de MadNes bezoekers op strand Nes te verwelkomen. Kom dus tijdens MadNes zeker even bij hem langs voor bijvoorbeeld een lekkere pizza of een drankje en geniet van de DJ’s op het terras.