23/11/2022

Lijkt het jou geweldig om het hele jaar door mee te werken aan MadNes? Lees dan snel verder.

MadNes zoekt namelijk een nieuwe held(in) voor de duurzaamheid en opbouw.

Werkzaamheden

MadNes is geboren uit liefde voor de golven en met respect voor de zee.  We vinden het dan ook onze verantwoordelijkheid om de komende jaren toe te werken naar een klimaatneutraal festival. We zoeken iemand die ons kan helpen bij deze uitdaging.

Denk hierbij aan startups op het festival en met het praktisch verduurzamen van het festival (energie, water en afval). Daarbij onderzoek je de mogelijkheid van subsidies om dit te ondersteunen en denk je mee aan de duurzame visie voor de komende jaren.

Je stuurt de helden van de opbouwploeg (de beunhazen) aan tijdens de op- en afbouw, bereidt dit voor en heb de controle over dit draaiboek. Je kijkt tijdens de algehele op- en afbouw mee en gaat dit in de toekomst zelfstandig uitvoeren.

Profiel

We zoeken iemand die zeer toegewijd is aan het festival, al één of meerdere keren geweest is en raakvlakken heeft met surf, muziek of sport. Je hebt rijbewijs B in de pocket en het is een pre als je ervaring hebt met het besturen van een heftruck of shovel. Een voorliefde voor slechte grappen wordt enorm gewaardeerd.

Periode

Het is voor de komende editie 1 dag in de week vanaf februari, indien mogelijk start in januari. Je werkt merendeels vanaf je eigen werkplek, en bent een aantal keer een paar dagen per jaar en rondom het festival +/-2 weken met ons op Ameland.

Toekomst

Na het inwerken tijdens komende editie wordt de functie in overleg uitgebreid richting 2 à 3 dagen in de week. Waarbij de werkzaamheden kunnen doorgroeien naar het overzien van de gehele opbouw en overige (technisch gerelateerde) taken. Met een uiteindelijke mogelijkheid om volledig bij de organisatie te komen.

MadNes biedt/voorwaarden

Er staat een passende vergoeding op ZZP basis tegenover waar we je graag tijdens het gesprek meer over vertellen. Daarbij worden je reiskosten vergoed, verzorgen wij je overnachtingen op Ameland en eventuele uitjes door het jaar heen.

Wat wij vooral zoeken is een enthousiast iemand die er zin in heeft met ons aan de slag te gaan en het mooi vindt om meerdere keren per jaar met ons naar Ameland te gaan.

Stuur voor 11 december je motivatie en cv naar info@madnesfestival.nl.