12/01/2023

Met de kaartverkoop in aantocht vertellen we je graag wat je allemaal kunt verwachten als je een MadNes ticket haalt. Daar komt ie:

Je kunt je de hele dag vermaken met heel veel sporten, cultuur, creativiteit, duurzame projecten, veel gekte en bijzonder veel muziek. En dat allemaal op het mooie strand Nes van Ameland.

Zet op Camping StruupOord je tentje op en pak een pendelbus naar het strand. Leef je vervolgens een weekend lang helemaal uit op welke manier jij maar wilt. Begin bijvoorbeeld je dag met een flinke golfsurfsessie en pak daarna een clinic skateboarden mee. Doe lekker mee met een workshop salsadansen of geniet van een theatervoorstelling. Check ook de pro’s gaan bij de spectaculaire BMX- en skateshows in de halfpipe en laat je verbazen door deze geweldige gekken. Of drink lekker een cocktail terwijl je een rondje draait in de Molina, het kleinste reuzenrad van Europa.

Iedereen kan zich de hele dag vermaken op MadNes. Van keiharde sporten tot een uitgebreid cultureel programma. En als het dagprogramma nog maar half voorbij is begint het muziekprogramma al los te barsten met zo’n 45 vette bands en DJ’s. Ga heerlijk uit je dak op bands in alle muziekstijlen van over de hele wereld, om vervolgens de volgende ochtend weer met je plank de zee onveilig te maken: Dat is MadNes!

Bekijk hier alle info over de MadNes tickets en haal je tickets vanaf 4 februari om 11:00 uur.