Betalen op MadNes met je polsbandje: Onbeperkt genieten in je zwembroek!

24/05/2022

Op MadNes hebben we een mooi systeem waarmee je voor alles betaalt met een chip in je polsbandje. Waardeer het tegoed op je polsbandje op en loop vervolgens lekker louter in je zwembroek of bikini, want je hoeft geen muntjes meer op zak te hebben. Zo kun je direct vanuit de zee doorlopen naar de bar om je biertje te bestellen.

Heerlijk toch? Lees vooral verder hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

De vlaggenlijn van L.A.P. Atelier geeft MadNes kleur!

23/05/2022

Dankzij L.A.P. Atelier schittert er komende editie een gloednieuwe vlaggenlijn over MadNes. Daar kijken we enorm naar uit!

De vlaggenlijn wordt met de hand gemaakt en is duurzaam geproduceerd omdat er gewerkt wordt met restmateriaal van gordijnstoffen. L.A.P. Atelier is een sociale onderneming waarbij slachtoffers van bijvoorbeeld huiselijk geweld een plek krijgen om zicht te ontplooien. Erg mooi dat we met MadNes hiermee kunnen samenwerken.

Wil jij nou ook wel een mooie vlaggenlijn in je huis, tuin of waar dan ook? Kijk dan vooral even op hun website.

Trouwens, wist je dat we ook nog vlaggen van Ameland hebben? Dankzij Sociaal Cultureel Werk Ameland en alle betrokken vrijwilligers wappert er nog meer moois over het festivalterrein.

Amelander kaartverkoop: 30 mei tot max 5 juni

23/05/2022

Amelanders opgelet: want de kaartverkoop voor jullie staat voor de deur. Van maandag 30 mei om 13:00 uur t/m zondag 5 juni kun je bij Camping De Kiekduun je Amelander polsbandje kopen. De verkoop duurt dus maximaal een week, zorg daarom dat je er op tijd bij bent en niet achter het net vist.

Zoals altijd ben je verplicht om je Wagenborgpas te laten zien bij de aankoop en kun je per persoon maximaal twee polsbandjes kopen.
Meer weten over de verkoop voor de Amelanders? Kijk dan hier.

Dikke tip voor extra voorpret: kom naar de Kiekduun in je Speedo of badpak en duik vervolgens met je polsbandje de zee in. 

Tot bij de Kiekduun!

Bungeejumpen op MadNes!

13/05/2022

Jaa je leest het goed. We gaan dit jaar bungeejumpen op MadNes met de helden van YP Events.

Met een enorme telescoopkraan word je naar een hoogte van 60 meter gebracht waar je eerst kan genieten van het ontzettend mooie uitzicht over Ameland. Eenmaal aan de hoogte gewend? Vrees dan voor je leven! Want de mannen van YP Events gooien je met veel plezier van deze bizarre hoogte naar beneden. Deze unieke Bungee ervaring mag je niet missen!   

Wie durft het aan om te springen?