Header Image for Desktop Header Image for Mobile

MadNes bestaat uit vier vrienden die het hele jaar door met MadNes bezig zijn en allerlei losse personen en groeperingen die op specifieke fronten mee helpen.

Organisatie
Steven Leeuwerink, Floris Oud, Symen Verbruggen en Danny Metz zijn de gelukkigen die zich het hele jaar met MadNes bezig mogen houden. Je zou ze eigenlijk ook de organisatie kunnen noemen. 

MadNes mede-oprichters Geert Jan Kap, Ritsert Mans en Peter Mooij houden zich sinds 2011 niet meer bezig met de dagelijkse gang van zaken, maar zijn echter nog steeds betrokken bij het festival. Geert Jan Kap en Ritsert Mans vormen samen met Steven en Sjors het bestuur van Stichting MadNes en houden zich bezig met de grote lijnen van MadNes.

Sjors Kiewiet heeft 8 jaar lang keihard voor MadNes gezwoegd en zowel het festival als onszelf ontelbare mooie momenten bezorgd. Ook hij blijft netzoals GJ, Ritsert en Peter op de achtergrond betrokken.

Dilip de Gruijter heeft met de edities van 2012 tot 2017 in de organisatie gezeten en we zijn hem erg dankbaar voor zijn harde werk, want zonder Dilip was MadNes niet wat het nu is.

Celine Wierda heeft in 2020 in de organisatie gezeten en zich ingezet voor MadNes.

Eva Sintenie heeft in 2011 hard geknald in de MadNes organisatie. 

Het organiseren van een festival in grote lijnen hebben bovenstaande personen wel bewezen te kunnen maar er zijn allerlei onderdelen van MadNes waar hulp hard bij nodig is. En die hulp is in de afgelopen jaren ook om MadNes heen verzameld.

Zo is Johan Schoterman verantwoordelijk voor mooie gekte binnen ons programma. Daarnaast kunnen wij niet zonder Ankie Ebus, die de artiestenproductie voor haar rekening neemt. 

De organisatie wordt verder ondersteund door Siard Bonthuis en Nico Raatgever voor de plattegrond en technische productie. Veiligheidscoördinator Aize Kramer zorgt ervoor dat we het veilig doen op MadNes. Ook is Ivo Fontijn erbij als chef van de horeca. Vrijwilligerscoördinator Bobbie Mostache zorgt ervoor dat alle vrijwilligers blij zijn.

Daarnaast zijn er veel mensen die ervoor zorgen dat MadNes er elk jaar weer fantastisch uitziet en dit hebben wij te danken aan het geweldige MadNes Beunhazen team. Jolien Nagtegaal zorgt er als Chef-Beunhaas voor dat alles soepel loopt binnen dit prachtige team. 

Voor huisstijl, artwork en website zijn Justin Ghijsen, Boris Loman en Jelmer Verhoog onmisbaar voor MadNes. Mark Kiewiet en Bas Mooij zijn wij uiterst dankbaar voor al hun creatieve kunsten door alle jaren heen!

Natuurlijk werkt MadNes met nog veel meer partijen samen. Bovenstaande mensen zetten zich volop in maar één doel: MadNes 2024 nog beter maken dan al haar voorgangers!